2013. november 29., péntek

7-Block-B: Győzelem?

Zico késő délután ért haza, amiért elment a kinézett sapkájáért, de még is üres kézzel jött vissza.
- Eltévedtél, hyung? - kérdezte YuKwon, aki a fotelben feküdt, beszélgető partnere, Kyung meg a földön ülve telefonozott. Majd a két tagú társasághoz, Taeil csatlakozott a konyhából.
- Igazából...
- Tényleg eltévedtél? - nézet lekezelően Taeil.
- Neem-neem! - rázta fejét Zico.
- Akkora egy idióta - nevetve nézett fel Kyung, míg gondolatában hozzá tette; "És én õt szeretem?"
- Nem. Nem tévedtem el! Azt akartam mondani, hogy igazából gondjaim akadtak.
- Rendőrök?
- A Men In Black??
- Egy fekete macska?
- E-Egyik se - csapta fejbe magát Zico, a sok idétlentől. - Ahn Daniel, a Teen Top énekese.
- Mi van vele?? CAP szárnyai alatt van úgy tudom, mert megégette magát - mesélte Kyung, mire Zico rá nézett, hogy vajon honnét tud ennyi mindent?
- Nem láttam rajta semmit, szal' biztos begyógyult. De a sapkán összekaptunk. Míg végül versenyre hívtam ki.
- Hagy találjam ki, Rappelés egy karaoke bárban? - kérdezte U-Kwon.
- Neeem, de ha hamarabb mondtad volna, jobb lett volna... - gondolkodott el a leader. - De mivel nem, így a holnapi túrán a Block-B és a Teen Top versenyezni fog - a másik három kérdőn felnézet rá. - Egyszerű; akinek több csapattagja ér be hamarabb, azé a sapek.
- Akkor engem háton fogtok vinni... - döntötte el a fejét Taeil, õ nem fogja a lábát szedni egy sapka megnyerése miatt.

Következő nap reggeli óráiba már a induló helyen terpeszkedtek a fűben. A maknae álmában beszélő kutyákat úsztatott a tavakban, mind ezt úgy, miközben álomtól elnehezült feje Taeil ölében pihent. Az említett énekes háta mögött U-Kwon figyelgette az embereket, aki mellett meg B-Bomb bosszankodott, amiért JaeHyo mindig rá akart dőlni.
- Az ott nem a Teen Top-os Chunji? - kérdezte U-Kwon, mire Taeil is hátra pillantott:
- Igen, õ. Kétségtelen. Nézd azt a mosolyt!
- Kiről beszéltek? - érdeklődött nagy kíváncsisággal JaeHyo.
- Arról a szép fiúról - fordította a kanos énekes fejét Chunji felé, aki pár lánnyal körül volt véve.
- Ohhh - vette észre. - Az a nyak - harapott ajkaiba, pajzán tekintettel. Egyből visszanézett B-Bombra, akin látta, most nem figyel, így gyorsan az combjára fektette fejét és átkarolta a derekát. - Hmmm - kuncogott a meglepett fiú szemeibe nézve. - MinHyuknak is szép nyaka van.
- Nekem nincs olyan férfias ádámcsutkám.
- A bõr nagyon selymesnek látszik rajta~ - emelte fel kezét, hogy megérintse, de B-Bomb elrántotta fejét:
- A nyakon általában nem érdes a bőr, igen - köszörülte meg a torkát.
- Miért beszélgetünk a nyakakról?? - érdeklődött U-Kwon és nagy lendülettel táncos társa hátára dőlt, amitől az előrébb hajolt.
- Hééé!!!
- Ohhh~ YuKwon!~ Nehezedj jobban hyungra! - a fiatalabb engedelmeskedett a kuncogó JaeHyonak, aki ujjait rá akarta simítani B-Bomb nyakára. - Még YuKwon! - mosolygott nevetgélve, majd tenyerét rányomta a célhelyre és vigi cirógatott rajta.
- Eltöröm a csontjaidat, JaeHyo! - vicsorított MinHyuk, ahogy megragadta társa kezeit. - YuKwon! Te se használj ágynak!
- Ha ide érintek, mit érzel?~ - vihogott tovább JaeHyo és egy hirtelen mozdulattal végig húzta ujját a másik ajkán.
- Kjhá! - felugrott az áldozat, mire U-Kwon a visual mellkasára esett.
- Khe! Nekem nem kell YuKwon - köhécselt fel JaeHyo és földdel koccant fejét fájlalta.
- De jó nekem! - mosolyodott el a ifjabb, majd oda súgta alatta fekvő társának: - Remélem, nem azt gondolod, hogy MinHyuk hyung kell neked.
JaeHyo nem felelt U-Kwonnak, helyette megjegyezte:
- Legalább éreztem, hogy tényleg selymes!
- Hét darabra töröm a csigolyáid! - dobbantott B-Bomb, míg Taeil fejen csapta magát a fiatalabbak hülyeségein és elengedve magát összerogyott a szuszogó P.O felett.

Zico és Kyung a helyszínen lévő kávézónak a teraszán iszogatták az energia italukat. Bámultak ki a fejükből az ég felé, miközben a korlátnak támaszkodtak. A leader egy határozott mozdulattal összegyűrte az üres fém dobozt, ezzel Kyungot is felébresztve az elmerengéséből.
- Kár, hogy Taeil is velünk lesz...
- Inkább azt döntsük el, hogy melyikünk viszi a hátán - nyilatkozta Kyung.
- Hát, te.
- Miért???...
- Mert.... Felsoroljam?
- Kérlek.
- Egy; én vagyok a leader, így én mondom meg. Kettő; - számolta ujjain Zico. - Próbálok feletted dominánskodni, hogy tudd ki is vagyok én.
- Tudom, ki vagy...
- Csitt! Nem fejeztem be. Három; egyszer se engedted, hogy megcsókoljalak.
- Nyáron-
- Az nem számít! Négy; az ágyban mindig elhúzódsz tőlem.
- De hát ez természetes...
- Öt; nem érzed, hogy mennyire szeretlek...
- És ez mind ok arra, hogy én cipeljem Taeilt!? Micsoda logika... - rázta fejét Kyung, mire az utolsó kortyot is ki kezdte inni a dobozból. Zico hirtelen átölelte hátulról és egy puszit nyomott a nyakára. Az áldozatul esett rapper, mint egy szökőkút, köpte ki sugárba a fûre az energia italt, majd felcsuklott és elejtette a dobozt kezébõl.
- Így reagálsz, komolyan? - kuncogott Zico, el nem engedve a másikat és egy újabb lágy csókot nyomott az azonos helyre. Kyung, térdein lejjebb rogyott és nem bírt megmozdulni. - Szeretlek - erre a szóra feje megremegett, majd teste is. Zico elengedte őt és észrevette, hogy szerelme arca milyen szokatlanul piros és zabálni való lett. - Ugyan-ugyan. Szed össze magad - nevetett. - Megcsókollak, ha nem teszed!
- Jiho!!! - kiáltott fel.

A rajt vonalnál lévő felsorakozás elkezdődött.
- JaeHyo... - mondta B-Bomb, akinek pólója hátulját az említett személy nyújtotta, így lemaradt egy kicsivel U-Kwon és P.O mögött. - Szeretnél répát?? Az javítana a látásodon és akkor talán észre vennéd, hogy a bicajosok arra mennek - mutatta.
- Nem akarok egyedül lenni, te répa - nyafogott gyermetegen, affektáló hangsúllyal. De ez kicsit sem változtatott MinHyuk stílusán:
- Nem izgat az állapotod.
- Rossz egy répa vagy... - nézett le a földre JaeHyo. - Pedig mondtam, hogy légy velem kedvesebb.
- Én meg akkor sem értettem!
- Akkor rossz és eszetlen egy répa vagy!!! - hangoztatta magasabb szinten, mire a táncos lábú enyhén fejbe kólintotta. - MinHyuk-ah...
- Tedd túl magad az egyedül léten, azt húzás tekerni!!!
Túl tenni az egyedül léten. Még ha JaeHyo nincs is egyedül munkaszüneti napjain, az érzéseivel magányosan üldögél. Mintha mindenki kerülné, ezt veszi észre. Tudja, hogy fura és teljesen egyéni jellemmel van megáldva, de nem szeretne társaság kívül kerülni. Taeilel volt legjobb viszonyba, de akarata nélkül tönkre vágta azt. S újabban ismét barátkozni vágyik a bandába, ehhez meg MinHyukot nézte ki, mert vele nagyon sokat szokott beszélgetni, ez azért is van, mert mindketten korán kelők. Mondhatni nem is lassan, a vágyából, akarás lett. Nem vágyik MinHyuk barátságára, hanem akarja MinHyuk barátságát magáénak! De félve közelgett csak hozzá. Nem keveset tanul Taeilel való kapcsolatából. S mit a matematika, olyan a szerelem, a tanultak egymásra épülnek. De kezdetét veheti minden ugyanúgy, ha azzal korábban nem volt gond. Az apró, első szösszenetek, mint az összeadás fortélya; "Légy velem kedvesebb",  "szép nyaka van (...) tényleg selymes", "Nem akarok egyedül lenni"; JaeHyo ezeket mind lépésekként számolja barátja felé. Tudja, hogy kiszemeltje szilárd, mint az a bögre múltkor, de vajon olyan törékeny is? Mi több; Betörhető egyáltalán? Viszont, hogy U-Kwon miért kérdezett rá, hogy mi, azaz KI kell neki, az homály fátyla fedi, de felőle fedheti is örökké valóságig is. Az ő forgató könyvében most MinHyuké a főszerep.
Ami meg őt illeti:
Ügyetlenül igyekszik hátrálni. Sejti, hogy JaeHyonak volt/van pár románca azonos neműkkel. De még nem gondolt biztosan arra, hogy a szépfiú kinézte magának. A versenyen sokszor lassított le, éppen, hogy meg-meg állt, mert folyton JaeHyon járt az esze. Hogy miért? KI AKARTA TEKERNI A NYAKÁT, amiért állandóan SMS-EKET ÍROGAT neki!!!
- Miért nem fut ez a répaevő???? - sprintelt rá idegesen a futásnak, amivel beérte U-Kwont.
- Mi a baj, hyung?
- Semmi-semmi. P.O hol van?
- Ráuszítottam a Teen Topos Rickyre, mert túl hiperaktív volt úgy is. Nekünk is meg kéne előznünk, meg ChangJot is ott, nézd!
- Miért kell?
- Mert versenyzünk a Teen Toppal - világosította fel U-Kwon.
- Erről most hallok először.
- Mert JaeHyoval vagy elfoglalva - nézett el az ellenkező irányba.
- Nem én akartam a bébiszittere lenni - kapta fel a vizet B-Bomb, majd köhögve megállt a futás közben, míg a másik előre haladt:
- Ne akard beadni nekem, hogy bébiszittere vagy... - pusmogta maga elé bámulva. Furdalja õt az a gondolat, hogy JaeHyo és barátja közt több van, még hozzá sokkal.
B-Bomb ismét futásnak eredt volna, de újabb SMS érkezett számára, amit mérgesen nyitott meg. "Tényleg egyedül vagyok. Nem tudnálak felhívni, Répahyung?"
- Nem! Nem! - rázta fejét és zsebre tette mobliját. "Miért én? Miért velem akar állandóan társalogni? Nincs elég idol a biciklizőknél? Vagy már mindenki lehagyta õt?" marcangolta magát B-Bomb.

Kyung élvezet teli arccal... Kit akarunk átverni?; Fájdalmas léptekkel gyalogot fel a lépcsőfokokon Taeilel a hátán!
- Ügyes vagy Kyung, csak így tovább - tapsikolt Zico elégedetten.
- Ne merj megszólalni! Utállak! - hangzott a felelet fogcsikorgatással. Majd telefon csörgés zavart be. - Jobb zseb. Jobb zseb - hajolt lejjebb, hogy előszedje mobilját, mire Taeilt elejtette. Zico nagy lépéssel mögé állt, hogy lássa ki telefonál.
- J-Jelentkezik nálad a Teen Top? - nézet fel nagy szemekkel a leader, ahogy leolvasta Bang MinSoo nevét a kijelzőről.
- CAP!! - vette fel mosollyal arcán. - Persze hogy! Sétálunk itt Zicoval meg Taeilel, mint a marhák!
- Honnét tudja a számod? - kérdezte Zico, mire Kyung leintette és keresgélni kezdett tekintetével.
- Zöldhegy utcának a tábláját látom itt magam előtt! - felelte a telefonba. - Jó-jó! Páááá - tette le végezetül.
- Barátok vagytok MinSooval??
- Öm igen... Miért?
- Semmiért...
- Sokat vagyok vele.
- Sokat? - kapta fel Zico a fejét.
- Hjam, miért?
- Kyung... - lépet hozzá közelebb. - Milyen kapcsolatba álltok?..
- Aiiishh Jiho!!!!! - kiáltotta. - Gondolkozhatnál is néha! De igaz, nincs mivel! - fújta ki magát Kyung, majd Zico kíváncsiságának eleget téve felelte: - Barátok vagyunk, nyáron csomót együtt voltunk. MinSooval szeretek lenni, vicces meg minden. De nem úgy szeretem - suttogta, hogy csak Zico hallja. - Jegyezd meg, hogy MinSoo és Niel együtt vannak, azaz úgy gondolom. De vágod a helyzetet, nem?
- Picurit.... De ha CAP Nielel van az már más. Sõt mi több, minden más! - indult Zico, Kyung meg utána.
- Héé!!! Én - intett a földünk ülő Taeil. - Nem vagyok olyan alacsony!! Itt mertek hagyni, mészárlást rendezek.
- Ohhhh bocsi!! - sietett vissza Kyung, és felvette a hátára ismét az idősebbet.
- Ne ess bele annyira ebbe a marhába, hogy elveszítsd az eszed!... -
- Hogy kibe!?...
- Tudod te!...
Fél óta telhetett el, mire felértek a célba. Zico megragadta fejét kétségbeesetten, ahogy meglátta a fűben üldögélő CAPet és a mellette fekvő Nielt.
- Ez nem lehet!!! - mérgelődött, majd a Teen Top énekesét egy boka rúgással köszöntötte. - Mi van a nyakadba, Niel? - nézett az aranyéremre, majd CAP ezüstérmére. Ezek véletlenségből elsőként jutottak fel a célba! Ez már teljes vereség, marcangolta magát Zico, miközben Niel győzelmet tükröző arcát nézte és fülében CAP és Kyung beszélgetése folyt. Lassan befutottak a fiúk, de mindegyik vesztes hírrel. Miért is gondolt a győzelemre? Győzelem? Szorgalomba, soha!... Ez fájdalmas vesztés, nem győzelem.
- Ez esetben... - görbült le Zico szája.
- Nyugi, Jiho! - vágta hátba Kyung mosolyogva. - Majd szerzek neked hasonlót!
- Ohhhh Kyung milyen aranyos nyuszi pofát vág - nyávogott JaeHyo, figyelve a jelenetet, miközben a kifeküdt Taeil mellett üldögélt.
- Eltakarod tõlem a Napot - motyogta a legidősebb, mire JaeHyo csak megbámulta - Miért mereszted a szemeid!??
- Ismerős a látványod!
- Kjháá!!!... - gurult el Taeil, mire P.O lábaiba ütközött. - JiHoon, felveszel?...
- Videora?
- DEHOGY! A hátadra gondoltam!!!
- Hjaa, bocs hyung... - guggolt le, hogy Taeil elhelyezkedjen.
- MinHyuk!!! - szólt JaeHyo, ahogy tekintetét levette a maknaerõl és társáról - Felveszel engem a..... - akadt el szava, mikor meglátta U-Kwont pihenni a szólítottja hátán - Mit keresel ott, YuKwon?... - motyogta bánatosan.
- Problem?


3 megjegyzés: