2013. november 24., vasárnap

Oneshot: ANGEL CLASS koncert előtt és után

A koncert előtt a színfalak mögött pihentek. Ahogy bementek a nekik szánt szobába, CAP, mint akit nyugtatóval lőttek le, elterült háton, a hosszú kanapén és karika csapásként aludt el. Egyik keze mellkasán pihent, a másik meg mellette.
Niel nyújtózkodott egyet a levegőben, majd a leadert kezdte nézegetni, azaz inkább a mellette lévő megmaradt helyet. Álmos fejjel mászott rá a bútorra, CAP lábainál, de nem tudod elhelyezkedni. Hamar keresett mást megoldást és felült a szófa tetejére és onnan esett rá CAP karjára, akinek ez valószínűleg nem tűnt fel, annyira mélyen aludt. Niel is követte ezt a példát és a másikhoz bújva lehunyta szemeit.
- Ha máskor ilyen történik, eskü, lekamerázom! - kuncogott halkan Chunji, ahogy a többiekkel nézték a történteket.
Hirtelen egy noona bukkant fel, fényképezővel a kezébe. Először Rickyéket szúrta ki és más-más pózokban lekapta őket, majd szét nézett és észre vette Nieléket. Szaladt is oda a szófa elé csattogtatva a masináját, de L.Joe sietve felállt és oda ment hozzá:
- Noona! Kérem - nyújtotta ki a kezeit.
- A fényképezőt? Miért? - kérdezte, de átadta. L.Joe kitörülte az előbb készített pár képet, majd vissza adta.
- Őket ne! - mutatott CAP és Nielre.
- Hogy-hogy? Nekem... - kezdett el magyarázni a nõ, mire Chunji és Ricky is csatlakoztak a kis rapperhez, hogy a érdekes dolgokat elkerüljék.
- Noona, inkább meghívlak egy kávéra - kacsintott Chunji, hogy levegye a lábáról.
- Kávézni én is megyek - szólt ChangJo. S a négy tag kikísérte a szobából a fényképészt, csak CAP és Niel maradtak nyugodtan.
Több, mint fél órája síri csönd volt, egyikük sem szuszogott, még is kinyíltak a leader szemei. Először a szobát fürkészte át, majd egy nagyot ásított:
- A karom?.... - érezte a súlyt vállainál. - Alszik?... - nézett Nielre, aki hang nélkül nehezedett párjára, de szintén ébredezni kezdett, amiért CAP a fekvésének helyzetét akart megváltoztatni. Az énekes szemei nem voltak álmosak, arcán is inkább az látszott, hogy pihenhetnéke van és nem aludhatnéka. - Tudom, hogy csak 62 kiló körül vagy, de zsibbad így a karom - motyogta CAP, mire a fiú fogta magát, erőt vett magán és felhasalt egész testével az alatta lévőre. - Végül is... -szisszent fel a rapper - Így jobban eloszlik a súlyod... - A kényelem kedvéért kezeit Niel hátára emelte. Átölelésnek nevezhető a cselekedet. Viszont CAP azt nem érezte, hogy így magához nyomta az énekest.
- Szorítasz - nyögött fel különösen magas hangon.
- N-Nem volt szándék-
- Nem! Így jó - vágott CAP szavába és kedvére volt, hogy tovább szorítsák.
- Hee... Furcsa... De most aranyos vagy.
- Azt szoktad mondani, hogy szeretni való - pusmogta alig hallhatóan.
- A változatosság... - ölelte magához tovább az énekest.
Hirtelen az ajtó csapódására lettek figyelmesek, de túl kényelmesen voltak, hogy felnézzenek.
- Éééébresztõ - hallatszott Ricky hangja. Visszajöttek mind a négyen, ezek szerint kezdetét veszi hamarosan a ANGEL CLASS. - Édesek vagytok, de... - mondta a visual maknae és megmászva a szófát, ráült Niel hátsójára.
- Ricky! Ne csináld! - szólt a leader.
- Hja, hogy te fent vagy!! - ijedt meg a másik fenyegető hangjától, majd Niel nyöszörgését lehetett hallani.
- Látom, jól elvoltatok - nézet végig L.Joe az ölelkezős pároson.
- Oh, igen, majd mondjatok köszönetet ByungHun hyungnak! Megakadályozta, hogy le legyetek fotózva így alvás közbe - szállt le Ricky az idősebbekről.
- L.Joe? - kérdezte Niel, aki alól feltápászkodtak már.
- Igen, õ.
- Ahaaa - kelt fel és lassan felegyenesedtek sétált odébb. - Köszönöm, Chunji!
- Nem én volt, hanem L.Joe! - kuncogott Chunji, akinek Niel ütögette meg a vállát:
- Jobban kifejezem magam!... Köszönöm Chunji, hogy hyungból egyre jobb embert faragsz!
- Na rohadjá meg! - rugta fenékbe L.Joe a pimaszkodót.
- Ne verekedjetek. Inkább menjünk felkészülni!! - mondta Ricky és ChangJoval már eredtek is a dolgukra.
- Chunji - szólt L.Joe, ahogy mentek mindannyian az öltözőkbe. - Ha megint felpróbálod azt a szoknyás rucit, mutasd meg!
- A színpadon úgy is látni fogsz! - nevetett pirultan.
- De csak hátulról...
- ByungHun igényes - kacagott fel Niel. - Neked kéne beöltözni...
- Férfinak is kell lennie valakinek - nézett hátra. - CAPé és az enyém ez a szerep - pacsizott le a leaderrel. - Amúgy is túl szőrös a lábam, a szoknyát hanyagolom.
- Hja..... Biztos...
- Tényleg szőrös a lába! - szállt be a beszélgetésbe Chunji.
- Szálljatok le L.Joe lábáról... - ásított CAP a közeledő noonakra mutatva
- Rá se másztam! - tiltakozott Niel.
Mindenkit készülődni vittek és a következő pillanatban már a színpadon mosolyoghattak. Követték a színfal mögött elhangzó utasításokat és a legjobb énjüket mutatták.
AZ ANGEL CLASS KONCERT NAGY SIKERREL ZÁRULT LE!

- Kinek a telefonjáról rendeljük a pizzát!??? - kiáltott Chunji a nagy teremnyi alkalmazottnak. Nagy sürgés-forgás vette kezdetét és felhőtlen jó kedv.
- Te tiszta dilis voltál, ChangJo! - nevetett Ricky, ahogy visszagondolt a közös fellépésükre.
- Rendelj inkább pizzát!
- Oké-oké - vette elõ a mobilját és a hangzavartól kivûlre vonult. - Niel, mit keresel? - vette észre hyungját a ruhatárnál.
- Átakarok öltözni, de nincs kedvem semmihez, ami itt van! - nyafogott. - Haza kéne rohannom!
- Ne hülyéskedj már, inkább bulizz!
- Deee.... - nézett végig magán és a parti felé haladt. Látta, hogy L.Joe CAPpel beszélgetett, így õ is csatlakozott. Végig nézett rajtuk; a kisebbiken kék pulóver és a leaderen meg egy komplett fekete bõr dzseki volt. - Nincs meleged, CAP??
- Nem veszem le. Alatta csak trikó van...
- Haza kéne menni átöltözni!
- Fiúk! Mindjárt jön a pizza! - rohant hozzájuk Ricky.
- Minek pizza? Annyi minden más van itt - mondta CAP. - Ez nem a dorm, hogy nincsen semmi!
- Szent ég!!! - kapta szájához kezét Ricky. - A dorm címére rendeltem!... Gyorsan visszahívom őket! - vette elő megint a telefonját, de Niel lefogta kezét:
- Hagyd. Én szívesen elmegyek a dormba, majd ide vissza!
- Komoly? - nézett L.Joe.
- Átakarok öltözni.
- Én is mehetek? - kérdezte CAP Nieltõl.
- Velem? - mosolygott Niel, mire a leader is jókedvűen bólintott.
- Menjetek, de siessetek! - mondta L.Joe, mire Niel a lépcsőház felé futott CAPet dzsekijének ujjánál fogva maga után vonszolta át a tömegen. Leéreve, sietve hívott egy taxit. A leader nem értette a nagy rohanást, de nem is nagyon foglalkoztatta.
- Jól dolgoztunk ma! - lehelt bele a levegőbe Niel, hogy látszódjon az a hidegbe.
- Mindig jók vagytok - mosolygott CAP.
- Vagyunk?... Te is! - javította. - Ne leadereskedj. Nem vagy te olyan jó leader, hiszen a csapatban csak velem törődsz. Nem így van? - lépett közelebb Niel.
- Minek mondanom, ha tudod?... - nézett párja szemeibe, zsebre tett kezekkel. Niel még közelebb lépet és hümmögni kezdett, mire CAP megpaskolta a fejét: - Fordulj meg... Itt a taxi!
Azzal sebesen eljutottak a dormba. Niel, szokása szerint berúgta az ajtót és CAP szobájába beszaladva ledobta magáról a felsõt.
- Oppssz rossz szoba!! - jött ki és sietett a sajátjába.
- Úgy látszik, sose fogsz változni - rázta fejét CAP.
- Alap, hogy a te szobánkba megyek, van kifogásod?? - kiabált ki öltözködés közbe.
- Neeem, nincsen! De a pizzafutár még nincs itt!...
- Pedig dugó nélküli forgalom.
- Ki tudja, merről jön?
- AAISH!
- Mi bajod?...
- Nem tudom, mit vegyek fel!!!
- Ne röhögtess ilyenekkel, kérlek... Csomó ruhád van és az enyéimet is hordhatód, tudod...
A kaputelefon megszólalt, csengetett, ameddig CAP fel nem vette. A pizzafutár megérkezett. S ezt Niel is hallotta, így kirúgta szobájának ajtaját és a bejárat felé rohant.
- Állj! Fél meztelenül mész!? - ment hozzá CAP és levette fekete dzsekiét. Niel arca igazán elmosolyodott és gyermetegen kinyújtotta előre két karját. - Én adjam rád?... - szófelelet helyett bólintottak neki, így elölről, fordítva húzta rá a dzsekit, aminek a cipzárja ezáltal Niel hátán volt. Úgy szaladt le az énekes, átvenni a rendelést. Közben a leader a telefonjával foglalta el magát és rajta maradt trikóját igazgatta.
- Tök finom illata van! - jött vissza két nagy dobozzal. Niel a konyha előtt lévő asztal felé haladt, mikor látta a tükörből, hogy párja lefotózza őt. - Mit művelsz?... - Ez lesz az új divat! - válaszolt.
- A kifordított dzseki? - kacagott fel és letette a pizzás dobozokat. - Aranyos vagyok benne? - fordult CAP felé, aki eltette mobilját és felé közeledett.
- Nem tudom... Ha kívánlak benne, akkor az?
- Az - dőlt az asztalnak Niel és hagyta, hogy CAP magához ölelhesse õt. Felszisszent, ahogy megérezte a cirógató, hideg érintéseket a hátán. Lassan átkarolta szerelme nyakát és behunyt szemekkel csókra nyitotta ajkait. Épp, hogy egymáshoz értek szájaik, Niel elhúzta fejét és felemelte, mire CAP a nyakába borulva forró leheletekkel lepte be azt, miközben egyre jobban simult hozzá.
.
.
.

- Ricky, rendelj! Van egy olyan érzésem, hogy ezek ketten nem fognak visszajönni!...
- Igen is, ByungHun hyung!
.
.
.

A leader megragadta a dzsekit, hogy lecsúsztassa szerelméről.
- Pedig meleg volt... - sóhajtotta az énekes és tenyereivel CAPet a hátánál még jobban magához húzta, úgy csókolta meg az idősebbet másodszorra is, sokkal hosszabban.
CAP átérezte párja vágyait és a mélyítve a szájak érintkezését, ahogy beletúrt szerelme hajába. Niel izzani és kapkodni kezdett. Legapróbb, éles kis nyögéseit már elővette, hogy azzal fokozza CAP élvezetét. Hisz ami őt illeti; már a taxi várás közben is belekezdett volna egy ilyen ölelkezésbe.
Ahogy elengedték egymás ajkait, Niel ismét hümmögni kezdett. A leader nem értette ennek a jelentését, még ha érdekelte is, nem kérdezett rá, el volt foglalva. Dörzsölődni kezdett Niel alul lévő szervéhez, mire a fiú abba hagyta az értelmetlen búgást és szorosan áttette egyik lábát párjáén, ezzel is jobban érezte férfiasságával az enyhe lökéseket. Ajkaiba harapott és leszeget fejjel kezdett aggódni, hogy nem lesz visszaút, el kell élveznie.
- Szeretlek... - nyomta arcát CAP nyakába és összeszorított fogakkal élvezte tovább, hogy egyre hevesebben dörzsölődnek egymáshoz ruhán keresztül. A leader bátorkodva finoman belemarkolt párja hátsójába. - Nem bírom! - nyögött fel CAP füle mellett. - Sajnálom... - halkult le és a másik trikójába kapaszkodott erősen.
- Már ennyitől elveszíted a fejed? - suttogta CAP és Niel homlokára nyomta ajkait, miközben megfogták egymás kezét.
- Szeretném! Különben megdöglök! - nyafogott.
- Szeretnéd, de tudod, hogy vissza kell menni a többiekhez...
- A többiek... - enyhített a trikó szorításán. - Van annyi eszük, hogy rendelnek újat, ha akarnak! - emelte fel fejét és kihúzta magát. - Minket meg ne várjanak, ennyi! - szorította meg szerelme kezét és a szobájuk felé sietett, maga után húzva az idősebbet.
- Niel, várj - nevetett halkan CAP, nem tudta feldolgozni, hogy Niel ennyire akarja.
- Te vissza tudod magad tartani??
- Vissza...
- Hooogy? - nyafogott és másik kezével kinyitotta a szobaajtót.
- Niel... - nézett mélyen a fiú szemeibe, amik hihetetlen akarat erőt tükröztek. - Így... - vett mély levegôt. - Tényleg sehogy.


~Bocsánat, hogy összedobtam. ~Oneshot jelleg. A kép miatt kellett írni >o< Kárós N.A.P sugárzás ért minket, kedves testvéreim >3<
Elsősorban: Adelusz kölyök ajándékba ez ^^ haha

1 megjegyzés:

  1. L.Joe kis angyallá változott időközben :)
    Nagyon jó volt gyorsan a kövit!!!!! :))

    VálaszTörlés