2013. szeptember 22., vasárnap

23 *Rock Star* {Teen Top}

[(~Ütõs rész~) Közvetlen folytatás:]


Ricky és ChangJo, a kanapén tápászkodott emelték fel a fejûket Niel magas hangjára, majd a leaderrel jött ki a szobából. A két maknae nem értette, mirõl beszéltek, csak a mozgást figyelték.
- Ezeket a szavakat előre kigondoltad? - fújta fel az arcát, elpirulva Niel, miközben CAP követte a sietőst.
- Azokat, hogy nem érdekel a nemed, mert egyszerûen szeretlek?
- Ne ismételd! - temette két tenyerébe arcát. - Menjünk fürdeni!!
S azzal mindketten eltűntek a mosdóba. Ricky és ChangJo csak ugyan Niel hangja miatt figyeltek fel olykor-olykor. De nem olyanra, amikre éjszaka szoktak felkelni; ezek most csak egyszerû nyávogások lehettek az énekes felõl. De akármi történik is bent, inkább nem kíváncsiak rá.
L.Joe már rég bekopogott volna vagy rájuk nyítna, ha itthon lenne, de Chunjival együtt felszívódott. ChangJo csörgött rá, de kikapcsoltat jelzett a készülék. Ahogy hallgatta a maknae Niel érdekes nyögéseit, ismét megpróbálta mobilon elérni hyungát.
- ByungHun... A telefonod...
- Merjen most valaki zavarni minket! - vicsorított L.Joe és a fölötte támaszkodó Chunji ajkaira nézett. Már egyikükön sem volt leszedni való ruhadarab. Kényelemből, egy takaró volt rájuk terítve. L.Joe szorosan magához húzta Chunjit a nyakánál és hangosan adta ki élvezetének hangját, hogy a telefon csengõ hangja eltompuljon az õ torkának gyümölcse mellett. A kis rapper a szemét rebegtette és száját párja füléhez nyomta, ahogy megérezte legérzékenyebb pontján Chunji érintését. Majd a markolását, ami következett.
- Már nem fázol?
- Nem... - válaszolta L.Joe kábultan. - Rád fáj a fogam - mosolyodott el sunyin és lehiggadtan elfeküdt, elengedve Chunji nyakát, várva a folytatásnak a cselekedetét. Az énekes is kifújta magát és lágyan megcsókolta szerelmét, kit váratlanul ért, hogy közben beléje csúsztatták a következő lépésnek a nyitó eszközét.
- Nem fáj? - kérdezte suttogva, aggódóan Chunji, miután ajkaival lecsúszott egészen L.Joe nyakáig.
- Kicsit se! - szorította össze a fogait, szinte már nevetett. Feljebb emelte csípőét, hogy éreztesse "haladhatunk tovább".


- Gőzölgők, mindkét értelembe! - lépet ki a fürdőből Niel háló ruhába. Ricky és ChangJo csak ugyan, ismét értetlenül néztek rá; " Milyen két értelem?" - A N.A.P szobára megy! - tisztelgett a hiperaktívnak tűnő énekes és a leaderrel együtt a szobájukba vették az irányt.
- Mit akart ez jelenteni? - suttogta Ricky ChangJonak.
- Niel azt mondta, hogy jobb lesz, ha ma megint csak a szobájába alszol és nem mellettük.
- Már költözök is!
CAP befeküdt az ágyba, míg Niel bezárta az ajtót, de jól tudta, hogy csak egy valaki szokott rájuk nyitni, az meg most házon kívül tartózkodik.
- Nincs itt L.Joe... Ugye? Ugye, szabad!? - mászott fel Niel is az ágyra, egyből CAP lábai felõl, hogy fölé támaszkodjon. Kérlôen nézett párjára, kinek nem kellett kétszer célzással jelezni, hogy mik a kedélyek a másik felől.
- Egész nap... - szólt CAP és maga alá fordította az ártatlannak kinéző fiatalt. - pihentem és pihentem, az olvasás mellett! Teljesen... hogy is mondják?
- Hiperaktív?
- Az te vagy! Én egyszerűen csak mozogni akarok már... Így meg fõleg - csókolta meg Nielt.
- Én egyszerűen csak nyögni akarok... - mondta vidáman, majd ahogy feleszmélt, hogy még is mit mondott, teljesen elpirult és rácsapott a szájára - Vagyis....
- Te mazochista!
- Nem vagyok mazochista! Bármire is gondolsz, rosszul gondolod - pusmogta orra alatt, majd felkapta fejét a levegõbe, ahogy a leader rámarkolt férfiasságára. Majd érezte, hogy a nadrág kezd lekerülni róla, egyre lejjebb csúszik CAP jóvoltából. Niel elfordította oldalra a fejét, miközben a pólóját is kezdte felgyűrni a leader.
Niel azon kezdett el töprengeni, hogy mióta is van itthon? Mikor ért haza? Az énekes ránézett kezére, s azt felemelve számolni kezdett ujjain. Hatkor? Hétkor? Azóta sok idő telt el... Búsult el. Hiszen, azóta egy csókot sem kapott még. Még fürdés közben sem. Milyen dolog ez? Attól még, hogy reggel Ô irányított (úgy-ahogy) igazán nem hanyagolhatná CAP.
Niel nézett maga elé. Elmerengve bámult, miközben már párja a mellbimbóin mozgatta ajkait. A megszeppent énekes megbökte a másik vállát, hogy nézzen fel. CAP abba hagyta aféle kényeztetést és úgy tett; egy hümmel felnézett.
- Miért nem...? - pislogott hol CAP állára, hol a saját ujjaira, amikkel ajkára mutatott. - Miért nem érintesz meg itt?... - pirult el és nagyot nyelve CAP szemeibe nézett. Zavarban érezte magát, és maga sem tudja miért. Többször szeretkeztek már, most akkor miért viselkedik ilyen megszeppenten? Mintha teljesen kezdő lenne.
- Fáradt vagy, Niel? - térdelt fel jobban CAP. Ô is furcsállja az énekest ma, csak tippelgetni tudd, hogy mi a helyzet vele.
- Szeretlek...
- Beteg vagy? - nevetett zavarában CAP. - Hirtelen mondasz most olyan dolgokat... - köszörülte meg torkát és kicsit elnézett, hogy összeszedje gondolatait, de Niel a nyakába karolt és feljebb húzva magát megcsókolta a leadert. Mire CAP azonnal vissza. - Miért érzem, hogy váratlan vagy??... - ráncolta a homlokát, s azon nyomban ledöntötte szerelmét és megfosztotta pólójától. Niel kivette  a másik kezéből felsőét, hogy õ hajítsa el. Míg CAP saját magáról rántotta le a trikót. Az alsó ruházat sem maradhatott, a heves csókolózás közben az is lekerûlt. Kényelmesebben elhelyezkedtek. CAP végig simított Niel combjain, hogy a fiú képben legyen a következőleg történő dolgokkal.


Kutya nyüszítéshez hasonló aprócska hangok hagyják el L.Joe torkát. Chunj épp, hogy visszatudja tartani nevetését, amiért párjának néha olyan magas hanggal sikerül betöltenie a teret, amilyet még felőle nem igazán hallott.
Óvatosan mozgatja a rapperben ujjait, hogy ne nyílaljon éles fájdalom szerelmébe. L.Joe pedig ezt teljesen átérzi. Chunjiból árad ez a kedves, gondoskodó gesztus, amit L.Joe jól ismer és szeret. A szerelemben ez is szükséges, nem? A két fél átérezze egymás gesztusait. Ahogy Chunji is érzi, mikor L.Joe tovább szeretne menni szeretkezés közben. Ha a rapper nem is jelzi olykor-olykor a lábával, mikkel a másikat húzza magához közelebb, akkor is; Chunji anélkül is rátapint, hogy mit is szeretnének tőle, mert átérzi szerelmét.
- L.Joe....? - állt meg kicsit a tágítással és párja szemeibe nézett: - Kérdezhetek valamit?
- Igen?
- Elnyomod a hangod ilyenkor, vagy alapból ilyen kis "aranyos" vagy?
- Tessék?... - mosolyodott el pirultan.
- Halk vagy... vagy hogy is mondjam.
- Csak azért hiszed, hogy halk vagyok, mert a mások hangosabbak, nem is említem, kire gondolok!
- Aranyos vagy.... - mondta újra Chunji és L.Joe megint csak elpirult. Kicsit ajkaira harapott és szorosan párjához bújt. Fejét Chunji mellkasához nyomta, hogy pirosas orcáit eltakarja. - Bocsi, hogy zavarba hoztalak - nevetett az énekes és lejjebb hajtva állát egy csókot sikerült nyomnia L.Joe homlokára, majd lépésenként lefektette vissza az ágyra, míg az ujjait kicsúsztatta. ByungHun felkapta fejét és a másiknak vállába mart, ahogy megérezte Chunji méretét a teste forróságában.
- Addig csinálom, ameddig szeretnéd - kezdett el mozogni Chunji és egy röpke csókot adott L.Joe mosolygós ajkaira.
- Holnap után abbahagyhatod!


L.Joe igen, úgy-ahogy halknak számít. Egy bizonyos személy mellett meg főleg! Niel hangját már vagy hússzor elátkozták az éjszakában álmatlankodó Teen Top tagok. Ahn Daniel rajongói szerint az énekes hangja maga a gyönyörűség, ilyen hanggal még az istenek sem rendelkeznek oda fent a felhők felett. Mennyei csengettyűk, maga Gabriella kürtéből szólal meg ilyesféle, de az sem az igazi. Na most! Ha ezeket a rajongókat (yaoista, antiyaoista) egy ilyen szeretkezős éjszakán Niel ajtaja elé ültetnénk, biztos máshogy gondolnák!
De kinek a banán, kinek a sushi. CAPnek tetszik ez a hang. Nem is, hogy tetszik, de teljesen odáig van érte.
Épp az ujjait csúsztatta ki a rapper, mikor Niel egy eget rengető nyögést hagyott el. Ha a két maknae felébredt, az cseppet sem érdekes, de ha L.Joe jelenne meg hirtelen ebben a hajnali órában, az már megismételhetetlen történésnek számítana, furcsának és ijesztőnek.
- Magadba engedsz?
- Ne mosolyogj így, te perverz, ingyenélő! Teljesen el vagy már kényeztetve... - mosolygott Niel.
- Igazad lehet... - nyalta meg szája szélét és lehajolt Nielhez, hogy folyamatos csókokat láncoljon össze mindkettőjük aktivitásával, miközben CAP elhelyezte egyre mélyebben férfiasságát. Szokásos óriás nyögések, a nyelvek összetűzése közben. CAPat, ahogy mindig, buzdította és felizgatta ezek a hangok, ennek hatására tempója fokozódott. S még is, egyre csak többet akart az egyik a másikból.
Selymes érintések, vad csókok; megunhatatlan cselekedetek. Vágytól duzzadó élvezet, égbekiáltó szerelem; megunhatatlan szeretkezés. A vágyak kibontakozása.





(Hm... Miért fontos Nielnek november negyedike?....)

4 megjegyzés:

  1. áhh annyira jó lett *^* annyira szeretem azt a ficit... gyorsan hozd majd a folytit ^.^

    VálaszTörlés
  2. Nadon szupcsika:)
    Imádom<3
    GYORSAN A KÖVIT!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Mikor lesz új rész? :( már nagyon várom :)

    VálaszTörlés
  4. Mikor lesz folytatás??? Már várom ^^ Gyorsan hozd a következőt! Nagyon jó :D

    VálaszTörlés