2013. szeptember 9., hétfő

22 *Date* {Teen Top}

(Igazán kikapcsolódó rész!~ Pihenjetek olvasó unniek és dongsaengek ^^)

Niel POV

Mennyi-mennyi munka! Folyamatosan vannak fellépések, fansignek és nem rég volt az idolok atlétikája is! Sosem lesz egy teljes egész szabadnapunk?
Ma is például este tizenegykor értünk haza az élőadásról, ez az átlag. L.Joe kiöntötte szívét, lelkét Chunji ajtaja elõtt... Engem már nem érdekelt annyira, hogy mi lesz köztük. Hísz L.Joe hyung igazán mélyre ható szavakat mondott, azaz üzent (Chunjinak) nem rég.
Majd láttam, hogy MinSoo, mint aki nincs magánál "lebeg" a szobánk felé. Erre mondják, hogy "hulla fáradt"? Én is követtem õt, már csak azért is, hogy a pizsamámat vigyem magammal a zuhanyzásra. Amúgy meg azért is, mert... Ahogy ránéztem, elfogott az aggódás, bűntudat, hogy hívják ezt? Hogy nevezik azt az érzést, mikor sajnálsz valakit és emiatt csinálni szeretnél valamit, amivel annak a valakinek jobb lesz? Miközben azt se tudod, mit csinálj!!!
Nincs ötletem, de hát megszólítottam, a bennem rohangászó nyughatatlan, névtelen érzés miatt:
- MinSoo, kéne egy....
- Most ne Niel..... Álmos vagyok, ne beszélj, nem tudok figyelni rád....
- Bocsánat! - fogtam be a szám. Ha csöndbe leszek, az neki jó? A-Akkor hát... Neszzenés nélkül mentem fürdeni, majd utána mellé feküdtem. Aludt már. Kétségtelenül aludt és mégis magához ölelt. Akár hányszor szóltam hozzá, nem reagált egyszer sem. Szuszogást se hallottam felőle, igazán fáradt lehet!
Mire elaludtam, fel is keltünk! A mai program..... valami igazságtalan!!! Csak ChangJo, Ricky és én megyünk egy műsorba szerepleni. A másik három itt henyélhet. Bár CAP igazán megérdemli. Viszont Chunji még élőadáson se volt!!! Neki kéne dolgozni, helyettem is!
Felöltöztünk és CAP is. Csak néztem rá, elég álmosnak látszott. Olyan fáradt, hogy nem is tudja, hogy ma nem jön velem?
- Mi az Niel? - fordult hozzám, ahogy begombolta a felső gombját is az ingén. Természetesen elrántottam a fejem reflexből. Fura, de ez tényleg egy reflex. Te jössz zavarba a másik helyett is, ha õ észre veszi, hogy te õt feltűnően, elmerengve bámulod... - Még egy szót sem szóltál.
- Te mondat tegnap... Ne beszéljek, az jobb lenne...
- Az csak akkor! - helyeselt és hozzám közeledett. - Hülye. Hogy te mennyire hülye vagy.... - mosolygott jó izûen és szó szerint lenézett. Begörnyedtem és ujjaimat piszkáltam. - Ezért nem szeretek szólni semmit. Csöndbe szeretek maradni, nehogy félreérts valamit. Vajon, mit értesz azon, ha azt mondom; Imádom a hangod? - nyomta le fejemet nagy tenyerével, mire én felnéztem. CAP azon nyomban megcsókolt, csak pár pillantást vetett az általa kiszemelt ajkaimra. Megjegyeztem, hogy szereti a hangomat, igen, de..... Mindegy is.
Nekem indulnom kell!
- MinSoo, ugye tudod, hogy ma szabadnapos vagy? - öleltem át a hosszú csók után.
- Tessék?......
Jó, ha valaki szeretne a másikkal együtt lenni. Egy cimpáz is látja, hogy CAPbõl árad a vágy, hogy velem legyen. Nem tudja jól leplezni... Így jó. S ez mindig olyan jó kedvre derít!!!

Kint érdekes dolgot pillantottunk meg. L.Joe hyung feküdt Chunji ajtajánál! Lehet, hogy egész este ott volt?
- Mi történt?... - ment oda CAP. Persze, még mindig nem tudja, hogy a páros kicsit összekapott, de nem is fogja megtudni. Ha rajtam múlik, nem! - Hozz már egy takarót!
- Miért? Le akarsz feküdni mellé? - ha azt akarja, nem hozok!
- Hülye! Még meg se gyógyult teljesen... Jobb lesz inkább, ha bevisszük a szobájába - guggolt le L.Joehoz, majd az alvónak a térdei alá csúsztatta egyik kezét, míg a másikat a tarkójához. CAP, ahogy felemelkedett karjaiban vele, ByungHun hirtelen megakart fordulni. Épp a leaderünk irányába dőlt, így nem esett le, pedig nagy valószínűsége lett volna! - De könnyű... - pusmogva CAP és lenézett az alvó arcra. L.Joe hirtelenjében cipelője pólójába kapaszkodott. Mire én is nagyon megijedtem, nem csak CAP. Sietve kinyitottam a szoba ajtót, hogy bedobjuk hyungot. Majd így hagytuk a dolgokat......
ChangJo és Ricky is már készen voltak. Indulásra készen. CAPnak vagy olyan húsz búcsúcsókot adtam, majd ahogy ott hagytam õt és siettem le volna a kocsihoz, elkezdett furdalni egy gondolat; L.Joe direkt volt Chunji ajtajánál. Azért, mert beszélni akar vele!.... Hmmm Reggel tíz van, de lehet, hogy még nem ébredt fel. Bekukucskáltam hát L.Joe szobájába. Aludt. Határozottan aludt hyung. Így fogtam magam és úgy, mint CAP felemeltem õt a pehely súlyút, hogy vissza vigyem oda, ahol találtuk. Kicsit arrébb tettem Chunji ajtajától, majd a szobámba szaladtam egy takaróért! Nem törődve ráterítettem és bólintottam:
- Így ni! - Már nem fog furdalni semmiféle lelkiismeret vagy mi yuhuuuu!!
Most már ultra gyorsan szaladtam az autónkhoz!
Jól leszidtak, de nem annyira, mint én magamat. Otthon hagytam a tabletemet!!! L.Joe hibája! Rajta járt az eszem! Aissh Mindjárt fejbe lövőm magam........ Még jó, hogy a telefonom itt van!


Egy óra. Két óra. Három óra. Négy óra. Ö-Öt óra....Haza akarok menni!!! Nem bírom! Nem! Délután három óra van, nem lehet már hazaküldeni minket? ChangJo is bealszik mindjárt. Otthon vajon mit csinálhatnak? Felhívhatnám CAPet, de mi van, ha alszik? Lehet, hogy alszik, hísz õ sem hív engem..... Pihend ki magad MinSoo....
Türelmes várakozással eljött az ideje, hogy berúgjam az ajtókat! Azaz először a kocsi ajtaját kirúgom, hogy felsiessek a mi ajtónkat berúgni! Ricky és ChangJo csodálkoztak, hogy lehet bennem ennyi energia? De hát azt én sem tudom!... Mindenesetre L.Joe és Chunji nem mintha itthon lennének... Együtt mentek el vagy talán külön... CAP?
Bementem a szobánkba széles mosollyal, hogy újra vele lehetek. Azt hittem aludni fog, de csak ott feküdt és gépezett.
- Haza jöttetek?
- Nem hallottad volna? - pedig én tényleg rúgtam az ajtót... - Mit csináltál? - kérdeztem kíváncsiskodva, miközben levettem magamról a pólót és trikóba maradtam felül.
- Olvastam... Amit most is.
- Huuuu Képes vagy ilyenre?? - néztem rá nevetve. De mikor a kérdésemre válaszolt, akkor kezdtem igazán röhögni:
- Nem rég tanultam meg! - húzta ki magát büszkén mosolyogva, mire én a combjaimra csaptam és elkezdtem felmászni az ágyra, melléje. Vihogásom hirtelen elállt, ahogy megláttam, hogy azon a tableten nem CAP piros borítója van, hanem az én barna színűm.
- A-Az a én tabletem?...
- Jól látod... - hümmögött és tovább olvasott elmerengve. A szívem rémülten kezdett dobogni és egyszerre fagyott meg a vérem is, az ereimbe mindenhol!
- Sz-Szabad kérdeznem, hogy m-m-mit olvasol? - mert hísz én vezetek benne egy.......
- Csillagokat néztünk, de én meguntam és elaludtam rajta. Lehetséges, hogy MinSoo altató hatással van rám? Hja nem, még se! Hísz pont, hogy õ nem szokott hagyni aludni...
Nem is tudom, hogy pirultam-e már így, mint most! Mindjárt megdöglök a szégyentől. CAP egész nap a naplómat olvasta!?? Mindjárt sírni kezdek!:
- Neeeee! Elég!!! Add vissza! - ugrottam felé, de õ egy kézzel hárított, majd felguggolt az ágyon, miközben fejemnél fogva tartott vissza:
- Nyugi, nyugi! - nevetett. Ahhhis Megfulladok a szégyentől!! - Annyi mindent leírtál.... - tekert visszafele... - Azért lettél először szeretethiányos, mert az esőben ázó kutya helyébe képzelted magad. Omo Niel.... - mosolygott rám CAP én meg gyorsan lehajtottam vér vörös fejemet. - Lássuk csak, mik voltak az érdekességek!
- Nehogy felolvasást tartsál!!!
- "A szabadidőben Ricky és Chunji Busanba ment, így nekem is kedvem támadt utazni. CAP nem akart velem jönni, ezért ChangJoval kirándultam (...) Mikor megláttam az interneten, hogy CAP együtt edzik L.Joeval otthon, elfogott a méreg, azonnal haza akartam repülni. Nem éreztem magam jól! Azt terveztem, hogy ha haza érünk én is direkt eddzek majd, de ChangJoval. Azt meglátjuk, mit lép MinSoo!!! Ahhhh Lépne egyáltalán valamit, vagy hidegen hagyná?"
- CAP..... - néztem rá könnyes szemekkel, hogy hagyja abba, ez kínzás!!!
- Párszor azt is leírtad részletesen, hogyan "estél bûnbe"! Óriási - kuncogott, mire én a párnába vertem a fejem, majd mikor újra rákezdett felolvasni kipróbáltam a homlokom az ágytámlán is! - "Kapóra jött ez a Hawaii veréses forgatás! Igazán kiélhettem magam! Bár kár, hogy nem L.Joeval vagyok párba! Jobb alakítást nyújtanék, fogadjunk! De így is tökély. Jó, hogy CAP hagyta magát. Adok neki, amiért olyan sokat logót L.Joeval! Miért nem akart velem jönni? Egyszer... Legalább egyszer szeretnék vele menni valahova messze nyaralni. Csak mi ketten. Egy kötekedő L.Joe nélkül. Szeretnék. Szeretem"....
- Wááá Elég!!! - öleltem át a derekát és az ölébe hajtottam fejem a kínlódástól. - Sosem akartam neked megmutatni a naplómat. Nem akartam, hogy megtud! Ha muszáj lenne mások szeme elé tárni, akkor is te lennél az utolsó.... Annyira szégyenletes dolgokat írtam...
- Már Angliában is írtad, azért ugrottál úgy utánam, mikor felvettem az asztalról - tette le a tabletemet, míg én derekán csimpaszkodtam.
- Nevethetsz, mondhatsz bármit. K-Kibírom...
- Hányszor szeretnéd, hogy lehülyézzelek még ma, te hülye? A dátumok fontosak... Mondtad a múltkor, emlékszem, hogy kéne nekem naplót vezetnem, amiért nem marad meg minden a fejembe. De.... A napló írást, túlságosan lányosnak tartom...
- És te lánynak nézel, tudom...
- Dehogy! Honnét veszed!? - Hangján mérgességet éreztem. Elengedtem és felnéztem rá:
- Lánynak nézel, alattad vagyok, meg minden - pusmogtam... CAP homlokát ráncolva a fejét rázta:
- Sosem! Mikor csókollak egyszer sem gondoltam rád lányként! Ahn Danielt szeretem! Ôt akarom! Nem érdekel a neme, mert egyszerûen szeretem.



6 megjegyzés: