2013. augusztus 28., szerda

19 *Rocking* {Teen Top}

ChangJo, amint hazaért, bekötötte Niel kezét, alkarját végig és a nyakánál lévõ kisebb felületi égést. Rickyvel együtt mentek be a kórházba, majd a többiek is csatlakoztak hozzájuk.
- Már nem fáj!!! Nem kell beadni a dokihoz!!! - remegett a sérûlt a várakozóban.  Nem érezte jól magát a körülötte lévõ hangulattól.
- Akkor mész agy műtétre, dönts - pöckölte meg CAP a fiú homlokát. Idegesnek tûnt, de nem annyira, mint Ricky, aki szorosan Niel lábánál ült lent a földön:
- Annyira felsikított hyung, hogy azt hittem, ott kapok szívbajt a rémûlettõl - bámult maga elé.
Az orvos ellátta a sebet kenõcsõkkel és biztosabb kötéssel. De ChangJo is dicséretet kapott, amiért ügyeskedett az elsõ segély nyújtással.
Hazaérve L.Joe lépet be elöszõr, szokása szerint az ajtón, ahogy trappolt, a fiúk azt hitték, hogy újra vulkán kitörésre számíthatnak felőle, de nem. A kis rapper tollat és pár felragasztható cetlit kotort elõ. Rá írt valamit, majd a konyha ajtaja és Niel szobája mellé tapasztotta fel.
- Hülye vagy, ne fõzz!!! - kiáltotta L.Joe, Nielre mutatva idegesen. Ez állt a papíron is, vastagra húzott felkiáltó jelekkel és a hülye szó párszor alá vésve.
- ByungHun? - ment oda Chunji hozzá, aki látta párján, hogy forr benne minden. Le szerette volna nyugtatni. Megfogta a kezét és ujjait összekulcsolta. L.Joeban lejjebb ment a pumpa, elrántotta Nielrõl a tekintetét és besietett szobájába szerelmét maga után húzva.
- Tizenegy óra, én is mentem - mondta Ricky. Majd ChangJo szótlanul eltűnt a nappaliból.
- "Hülye vagy, ne főzz" Niel - tépte le a konyhánál lévõ felíratott CAP és Niel homlokára ragasztotta.
- Elég!!! Próbál az ember nektek kedveskedni, erre ilyeneket vágtok hozzám. Te is....... - szedte le homlokáról és a leader karjára csapta tenyerestül - Te ezt fernek tartod? - görbítette le száját és szemeit kicsit megdörzsölte bal, sértetlen kezével - Talán nem történt volna ilyen, ha nem is tudom.... biztatok volna bennem!
- Pssz ne kiabálj.
- MinSoo!!! Korán reggel felkeltem. Elõszõr másztam ki az ágyból, miközben aludtál. Neked is akartam főzni, de kicsit sem értékelted! Senki sem mondta nekem, hogy fighting, vagy akár mi jó és kedves szót!!! Olyan szar érzés!!
- Alapból nem akartam, hogy főzz!!!
- És te miért nem főzöl, vagy legalább segítettél volna nekem!...
- Hagyjuk!!.... Menj te is aludni. Csak a csöndért!
- Nem fogok lehiggadni. Nem fogom hagyni! A szobánkban együtt fõleg, hogy jártatni fogom a szám már csak azért is.
- Akkor... - fogta meg Niel vállát és megfordította. Rámutatott az énekes szobájára, ahova manapság csak párszor lép be a gazdája. - Ott alszol, amíg nem érzed, hogy lenyugodtál.
- Mi? De..... - értetlenkedett és mire a leader felé visszafordult, az intett neki és bement hálójába. Niel egyedül maradt a szoba közepén. - Komolyan mondtad, MinSoo?.... - simított lágyan végig szét égetett karján. Azzal felkapta a fejét és sértõdötten dobbantott egyet, majd szobájába száguldott. - Én se szívesen aludnék, egy ilyen alakkal! - dobot a szekrénybõl a lepedõ nélküli ágyra egy párnát, majd egy paplant is és úgy feküdt el kedvtelenül - Senki sem szeret, chõ! - vette fel tabletét.

Milyen egyedül aludni, ilyen hosszú idõ után? Kérdés, amit a többiek feltettek MinSoonak és Nielnek, mikor látták, hogy már harmadik napja vannak külön.
- Azt akarom, hogy kérjen bocsánatot!
- De miért, Niel?
- Ne hülyéskedj Ricky! Ô is csak ellenezte a főzésemet, ez nagyon rosszul esett!!
- Ha ez neked jó így..... - nézett maga elé a maknae.
- Különben is..... Mi van vele??? Délben kell, evés nélkül megy el és hajnalig nem is szokott haza érni....
- MinSoo hyungról beszélsz?
- Ha róla, én tudom - ment oda hozzájuk, a fotelhez L.Joe és utána Chunji. - MinSoo hyung Kyunggal találkozgat.
- Hogy mi? M-Minden nap!?? - ugrott fel Niel.
- Nem tudjuk biztosan, de lehetséges - válaszolt Chunji.
- Nem mondjátok komolyan.... Még is honnét veszítek? Pont te, Lee Joe?
- Árad belőled a rossz indulat, ahogy megemlítesz engem, Niel - fordult el a kis rapper - Chõ. Nem csoda, ha CAP hyung megunt téged.
- Ilyeneket mondasz, és még én vagyok a rossz indulatú!?? - emelte fel a hangját.
- ByungHun ne mondj ilyeneket. MinSoo hyung szereti Niel hyungot - motyogta Ricky a fotelbõl figyelve a történéseket. Chunji csak ugyan megint a két fiú közé állt és Niel felé fordult:
- Hogy-hogy nem tudtad, te magad, hogy CAP Kyunggal van? Bár igaz, azt se, hogy a tepsire a húst akkor kell ráhelyezni, ha már bekented az egész felületét vajjal, de akár a víz is megtette volna. Plusz páctalan húst, ilyen szárazon betenni... vékonyra is vágtátok nagyon.... A sütőt se állítottátok be! Ahhhh volt mit takarítanom!
Nielben már kezdett felmenni a pumpa.Ha ennyire ért Chunji hozzá, miért nem segített?
Most vissza tudta tartani magát, mert sokkal jobban emésztette CAP titka, amit nem mondott el neki.
Oda menne hozzá, rákérdezni a dolgokra, de nem mer, nincs bõr a képén a elé állni. CAP küldte el a saját szobájába, így lehet, nem akarja õt látni. Ha így van, akkor hát... megfelel ennek az elvárásnak, szokása szerint.
Tovább számolta az éjszakákat, de most már azért is rágta magát, hogy tudta, CAP Kyunggal van.
- Ez már tényleg nem fer!... - támaszkodott ki a zuhanyzóban Niel, ahogy gondolatain, messze járt a feje. Hideg vízzel zuhanyzott, hajnal tájban, mert igazán rosszul és álmatlannak érezte magát. Elzárva a vizet, magára csavart egy törölközőt és a pizsamáját készûlte felvenni, mikor az ajtó kilincsét kivûlrõl lenyomták. A következõ pillanatba Niel a betolakodót a hálónadrágjával csapta fejbe:
- Elég volt a rossz poénokból, L.Joe....... Huh?
- Nem tudtam, hogy itt vagy - dörzsölte meg feje búbját CAP - Ilyenkor fürdesz? Miért nem alszol?
Niel ijedtében és zavarában elpirult. Érezte, hogy mindjárt leesik róla a derekán lévõ törölköző. Gyorsan a többi ruhája után nyúlt és meztelen teste elé kapta. Szótlanul, csak nyöszörögve szaladt ki, CAP mellett el az ajtóban és ágyáig meg sem állt. A leader, aligha fogta fel ezt épp ésszel. Ahogy hallotta, hogy az énekes szoba ajtaja becsapódott, halkan megszólalt:
- Hülye.


- Szóval ilyenkor szokott haza érni. Jó késõ. Mit csinálhat eddig??? - dõlt rá az ágyra Niel nadrágjába. Hemperegni kezdett nyugtalanságába. Egy héttel ezelõtt még vele töltötte idejét ilyenkor CAP, nem mással és fõleg nem máshol. Lustának ismerte meg, nem olyannak, aki csak úgy császkál ismeretlen helyeken.
A mostani CAP, nem CAP. Nem lesz ez így jó. A leader nélkül Nielt újra elfogja az egyedül lét és az a fura érzés, mikor az ember meg add mindent egy kis szeretetért. Szeretet hiány a neve, de az énekes mindig elfelejti. S egyetlen egy személy emlékeztetheti rá...
Éjjel az ágyon hasra, oldalra, majd hanyatt feküdt, míg nem felült, idegesen haját borzolva. Leeresztette maga mellé a kezeit és felszipogott:
- Rosszul érzem magam... - hangja szakadozott és szomorú volt. Olyan hang, mire a szív erõsen megdobban és összeszorul a ridegségtõl. Niel maga mögé nyúlt és párnáját szorosan átölelte mellkasához. - Nagyon rosszul vagyoook!... - dörzsölte bele az arcát a fehér vánkosba. Lábai rezegni kezdtek, majd az ágy szélét kereste vele. Kiszállt lassan és remegve. Egyik kezével a párnát szorította, másikkal a takarót húzta le a fekhelyrõl. Balra, majd jobbra és ismét balra dőlt. Lépéseket tett, mik érdekesen kinézõ mozdulatok voltak. Amiket csak egy ittas tesz. Elhagyva a szobáját, a nappali padlóján húzta végig a paplant. Feltörölte vele, ha már mindegyikük lusta takarítani. Igaz, ezt se direkt tette. Niel mintha nem lenne magánál. Lábujjhegy ment egyenesen, míg el nem érte a szembe lévõ szobát. Arca bármennyire is kómás volt, jól tudta, hogy a leaderhez nyitott be most:
- Rosszul érzem magam! - szipogott fel hangosan a küszöbön állva. Az ajtó teljesen kinyitódott. S a végén lévõ nyikorgó hang, elment volna egy remek horror film jelenetnek. A látvánnyal együtt! Hísz Niel arcát félig a párna takarta el, félig a haja, ami annál kócosabb nehezen lehetne. Ijesztõ. Egy gyermek, nem kicsi valószínűséggel halálra ijedt volna. De CAP távol van már attól a korától. Plusz egy épp szundikáló embert nehezebb megrémíteni, mert pulzusa amúgy is alacsony. De felkelt. Könnyen felébredt az ajtóra és Nielre. Felemelte kezeit és megdörzsölte szemeit. Elég sötét volt. Csak Niel körvonalait tudta bemérni.
- Deja Vu - motyogta CAP vissza gondolva.
- Rosszul érzem magam. Megint az a fura mardosó érzés - markolt pólójába és esés szerûen lépet egyet elõre.
- Megint?... Rossz jel - szomorodott el CAP is. Niel lábujjhegyen settenkedett az ágyhoz, a leader elé. Nem értette az énekes, hogy miért jött ide reflexbõl, de ebbe az aurába már sokkal jobban érzi magát. - Ahh Istenem. Késõ van.... - nyújtózkodott ki a rapper, hogy teljesen felébredjen és oda tudjon figyelni a másikra.
- MinSoo....
- Gyere-gyere. Feküdj le. Mindjárt felébredek - tápászkodott feljebb CAP, míg Niel rátérdelt az ágyra. Elengedte takaróját és párnájára dobta fejét, szédelegve ledőlt.
- Sokkal jobb itt - suttogta és felnézett a leaderre magaelõtt. - Csinálnád, amit szoktál?
- Mit szoktam?...
- Amit szoktál... - motyogta és a sötétben elpirult - S-simogatni... - CAP ráemelte Niel fejére kezét, mire az énekes megrezzent. Elszokott volna? Vagy csak a szeretet hiánya miatt reagált így?
A rapper a másikat a hátánál kezdte el simogatni:
- Nem aludtál?
- Miattad három órát se bírok aludni!
- Kifejtenéd?...
- A Block B hyunggal találkozgatsz tudtom nélkül. Nagyon aggasztó számomra. Főleg ez a változás. Alvás helyett, nem vagy itthon.
- Ezzel nem kell foglalkozód - suttogta, hangján érzõdõtt, hogy elmosolyodott - Csak összebarátkoztam pár rapperrel. Egy évben lehet egyszer ilyet. Főleg ilyenkor kell kapcsolódni, mikor jövő héten kezdődik a 4. kis albumunknak a fellépései, meg minden.
- Te kikapcsolódsz, én meg itthon emésztem magam! - emelte fel a hangját, mire CAP abbahagyta a simogatást. - Ekkora tapló legyél!? Egyedül hagysz.
- Niel....
- Azt akartad, hogy ilyen állapotba kössek ki??? - nézett fel.



- Dehogy! - rázta meg fejét. - Hülye vagy. Egyszerûen csak....
- Csak??
- Nem tudtam, mit tegyek. Dühös voltál mindenkire, én meg azt akartam, hogy lehiggadj. Úgy láttam, most nem tudok semmit megértetni veled. Féltem is, hogy nehogy félreértsd a szándékomat, és megutálj.
- Mégsem kellett volna Kyunggal randizgatnod! S hiába mondod, felejtsem el, nem fogom, nem tudom!
- Nem akartam, hogy szeretet hiányba szenvedj megint. Elég nagy baj. Ez azt jelenti, nem érzed, hogy szeretlek... - mindketten lehalkultak. Niel oda kezdet nézni, kerülte a szemkontaktust - Mindig te voltál az, aki kezdeményez mindent. Én nem igazán vagyok rá képes. Már évekkel ezelőtt megkedveltelek. De semmit sem tettem, csak figyeltelek. Téged figyeltelek a legjobban az elejétõl kezdve. S te elnéztél mellettem...
- Mi? - nézet Niel a leaderre nagy szemekkel.
- Elnéztél mellettem.
- Nem az, hanem... évek? Azt akarod mondani, hogy... a csók elõtt is? - pirult el, ahogy kimondta. CAP bólintott válasz kép. - A-Azt a..... - tátotta el száját. - Miért csak most mondod ezt? - erre meg a vállát húzta fel a leader. Nem tarthatta fontosnak. Egy plátói szerelembõl viszonzott lett... - Ha már ezt elmondtad, áruld már el, hogy miért nem főzöl???
- Az egyszerû. Te is tudod. Sorold fel, hogy szoktál "csúfolni".
- Ammmm csúnyaság, szörnyeteg, hétalvó, ingyenélő, elkényeztetett
- Az! Ott a pont.
- Elkészetetett?
- Engem kiskoromba nagyon elkényeztettek. A konyhába alig voltam egyszer is. Be se engedtek! - mondta őszintén, mire Nielbõl nevetés tört ki:
- Gondoltam én! - kacagott egyre hangosabban. Könnyesre röhögte magát, ahogy belegondolt sokadszorra is. CAPen tényleg furán állna egy konyha ruha, de még a szivacs is a kezébe.
A leader közelebb ment a fiúhoz és átkarolta:
- Én meg gondoltam, hogy nem csuktad be az ajtót! - nézet a teljesen nyitva hagyott bejáratra és csitítgatni kezdte Nielt. Lassan közelebb bújt hozzá és az énekes is.
Nem szóltak egymáshoz, de elaludni nem tudtak. CAP szemei is csak félig lehunyva pihentek, míg Nielnek kicsit sem, teljesen nyitva bámulta a leader felsõét és takaróját. A nagy csendet az õ hangos szava szakította meg:
- Akkor most kibékültünk? - kérdezte kíváncsiskodva.
- Hülye! Sosem haragudtam rád... Nem tudok, mert imádlak - harapta el a mondata végét, de Niel rendesen hallotta és elégedetten mosolyogva megveregette CAP hátát:
- Helyes!
- Hülyeee! - fejelte le lágyan a vigyorgó énekest. Közelebb bújt hozzá - Ricky mondta, hogy rosszul eset neked, hogy nem maradtam veled a balesetnél... Sajnálom.
Niel szíve erőteljesebben megdobbant. Nagy ajkaiba harapott, úgy nyelt egy nagyot. Elég volt már minden eddigi, amit neki mondtak, így ezen a "sajnálom"-on csak csodálkozott. MinSooból egyre jobban sugárzik a szeretet. Niel agya a végén annyira tele le rózsaszín köddel, érzelmekkel, hogy a dormon kivûl is képes lenne valami óvatlansággal az idősebbel. Sokszor nem képes magával mit kezdeni, szüksége van egy leaderre. Eltolta magát egy kicsit CAPtõl, hogy egymás szemébe nézzenek. Niel elnézegette az ajkat, amibõl a váratlan "sajnálom" szó hangzott el. Most se tudta, mit kezdjen magával. Lassan lehunyta szemeit és megcsókolta MinSoot, aki azonnal viszonozta.
- H-Hányadika van? - kérdezte Niel, ahogy ölelkezni kezdtek.
- Augusztus vége.... talán...
- Akkor... Végig kibírtuk az augusztust. Azt a... Még a szülinapomon se feküdtél le velem!!
- Egész augusztus?
- Vezess naplót, ha rossz a memóriád!
- Szülinapodkor részeg voltál.
- Dinnyét etettél velem, hogy kijózanodjak. Ricky mérges is volt, hogy az egészet elfogyasztottuk reggelre! - mondta Niel, mire MinSooval újra megcsókolták egymást.
- Imádlak - szólta el magát CAP, ahogy még jobban ráfordult a fiúra.
















5 megjegyzés:

  1. nagyon Jó lett!! :)

    VálaszTörlés
  2. klassz :) csak egy baj van.... hogy rövid :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg, hogy lassú vagyok XD
      Nem tudom, hogy iskola idôben kinek lesz rosszabb :// Nekem, hogy nem tudok majd írni, vagy nektek, hogy nem tudtok majd olvasni ><

      Törlés
  3. Nagyon jó lett nagyon tetszik :$

    VálaszTörlés