2013. augusztus 20., kedd

18 BTS: TiRaRam

Hoseok viharként száguldott be a doromba, V elõtt. A nappaliukba érve ledobta magáról a ruhákkal teli hátizsákot, mi majdnem a konyháig elcsúszott a földön.
- Van itthon valaki??? - kiabálta el magát. - Hahó!? Szerinted V?
- Ne kérdezd, nem tudom... Az ajtó zárva volt - vette le válláról a súlyt és a pulthoz ment, poharat levenni magának, hogy igyon. De, ahogy nyújtózkodni kezdett a polchoz Hoseok váratlanul háta mögé ugrott.
- Bizsergek mindenhol - mondta kéjes hanggal,szorosan átkarolta a fiú derekát és nyakába lehelt.
- Tudom - szisszent fel - Már a vonaton se bírtál magaddal!.... -mászott le a pultról, miközben hátulról Hoseok akaratosan simult hozzá.
- Kibírtam több, mint egy hetet, de most már egy percet se!
- Nem tudjuk, hogy egyáltalán hol vannak a többiek. Itthon vannak-e? - fordult hátra V nagy nehezen, miközben karokba volt zárva. Hirtelen felnyögött, ahogy J-Hope nem csak az ajkaival, hanem a nyelve hegyével is hozzáért érzékeny nyakához. A rapper V haját söprögette ujjaival, miközben szájával kényeztette bõrénél. - Ez most komoly? - pirult el, mi miatt olyanná vált, mint egy érett szûz földi eper. Ahogy Hoseok lecsúsztatta a kezét a gyümölcs orcájú fiú combjaira, még hangosabb nyögéseket adott ki magából, hísz érezte, szinte már leteperik. Sok idõ telt el az elsõ szeretkezésûk óta. Túl sok, hogy most csak úgy megismételjék, gondolta V, de az ilyesmi J-Hope fejébe meg se fordult, egy fél másodpercre sem.
- Ne kéresd magad, gyere! - kezdett el mozgolódni, rámászni szerelmére.
- Lebukásra nem is gondolsz?
- Csak rád tudok gondolni, szerelmem - húzta le kezét TaeHyung csuklójáig, majd megfogta azt. A kis énekes piros orcáin feketés szemei megrebbentek. - Hiszem azt, hogy nincs itthon senki - suttogta, majd vezetni kezdte a szobája fel párját.
- H-Hoseok, legalább kopogjunk be - fékezte le a másikat, hogy benyisson Jimin ajtaján.
- A benyitás nem kopogás... - állt meg J-Hope, de ha már így történt, benéznek: - Jimin szobájába mindig ilyen rend volt???
- Jin hyung keze van a dolgok mögött, arra mérget vehetsz. Viszont ezek tényleg nincsenek itthon... - rázta fejét TaeHyung.
- Akkor gyere már - szólt nyávogva J-Hope és V derekán átkulcsolva kezét váratlanul felemelte. Elválasztotta a szerelmét a földtõl és vitte a saját szobájába, mint egy zsákmányt. TaeHyung nem ellenkezett. Eléggé meglepõdõtt azon, hogy felkapták õt.
Hoseok ügyeskedve belépett hajlékába, hogy az ágyra vethesse karjaiban lévõ megszeppent csöndességet, aki, ahogy meglátta a fehér lepedõtt és sárga-fekete párnákat szíve gyorsabban kezdett zakatolni. Megborzongott, ahogy térdei leértek a matracra. J-Hope elengedte õt, így elõre esett tenyereire. Gyorsan megfordult Hoseokkal szemben és felhúzta lábait magához, miközben szíve egyre csak hevesebben dobogott. Hoseok felmászott felé lerúgva cipõit és megcsókolta. Nyelve a másik szájába maradt, miközben kezeivel szintén szerelme pólóját kezdte felgyûrni. V reflexbõl magához ölelte Hoseokot a hátánál. A forróság kezdett rajta is eluralkodni. Szája egyre többszõr maradt tátva, ahogy várta az éhezõ csókokat. J-Hope a szerelme lába közé férközõtt és ránehezûlt, miközben ajkainak a vágyait éli ki.
- Vigyázzunk. Otthon a húgom is sejtette a kapcsolatunkat - mondta V, mikor J-Hope felguggolt, hogy mindkettejûkrõl levegye a vágytól izzadt felsõt. S eltérõ irányba elhajította.
- Attól még, hogy mi nem tudjuk, hogy itthon tudják, attól õk tudtunk nélkül tudhatják.
- Egészségedre - nézet V a szokásos, értelmes tekintetével.
- Nehogy azt mond, hogy nem érted!
- Ömmmmm - gondolkodott el tudjuk, tudtukon. Ujjait szájához tette, majd pislogott párat, ami azt jelezte nála, "nem mindegy is ez???" - Szeretlek! - vetette fel tekintetét Hoseokra, aki elõszõr értelmetlen képet vágott, majd szélesen elmosolyodott.
- Azt mondod? - nézet le V nadrágõvére, majd hozzáért és elkezdte kikapcsolni. Az az egyetlen gomb se állta útját, nem hogy a slicc cipzára.
- Megkérdezhetem, hogy miért figyelgeted ilyen pontossággal egy nadrág lehúzást? - kényelmetlenkedett TaeHyung. Amíg J-Hope a nadrágot nézte, õ J-Hopet. Ajkait harapdálta, hísz körmeit nem tudta.
- Csak gondolkozok, de már döntöttem. Maradj így... - nyomta le csipõénél az ágyra, majd a fekete boxert kezdte lehúzni. Teljesen lehúzta az utolsó ruha darabot is és a meztelen medence fölött maradt. Pár pillantást vetett a nemi szervre, majd az ajkait hozzá érintette. V felkapta a fejét, mire J-Hope bevette a szájába párja férfiasságát.
- Hoseok! - tátotta el száját V, pont ahogy a másik tette, mielõtt megízlelte az érzékeny nemi vesszôt.
TaeHyung jól emlékezett rá, mikor Hoseok azt mondta neki, ilyeneket akar csinálni vele. Ô pedig távol akart maradni ennek a bekövetkezésétõl. Még is sikerült elkapnia.... Egy kicsit sem készûlt fel lelkileg az ilyesmihez. Nem akarta ezt maguknak. Hoseok még sem akarja olyan hamar abbahagyni. Gondolom õ is érzi, nem csak én, hogy egyre csak keményebbé válok a nyelve alatt. Mégis mi hajta õt erre? Hogy képes így mozogni rajta?... Nem gyors, nem is lassú. Olyan egyedi tempóval csinálja, hogy az embernek beleborzong szíve, lelke. Egyszerre érzi a hideget és a meleget. Egyszerre kívánja és nem is.
- Hoseok?... Elég lesz... - markolt bele a lepedõbe.
- Mit gondolsz? - törülte le szája szélein kifolyt nyálát.
- Tényleg egy perverz elmebeteg vagy - pirult arcával V sebesen elfordult.
- Ugyan-ugyan - mászott feljebb nevetve - Tudod, mióta vágytam erre? Hogy így kényeztesselek? Hogy rajtad kipróbáljam? Szeretlek TaeHyung - ért meleg kezeivel a másikhoz és nyelvével saját maga nedvesítette be V ajkait. Körbe nyalta, majd ujját végig húzta ugyanott, néha kicsit beljebb is csúsztatta a másik szájába. Oldalára feküdt és állon fogva megcsókolta, hol-hol rádőlt meg vissza. Egy váratlan pillanatban a hátán egészen végig lesimított és a nyáluktól csúszós ujját bedugta hátulra Vnek. Aki azon nyomban eleresztette J-Hope nyelvét, úgy nyögött hangosan a csókjukba. Ahogy mozgatni kezdte, TaeHyung csak a levegõért kapkodott. Szabálytalanul vert a szíve és vette fel az oxigént. Kettõ, majd azonnal három ujjával tágította, hogy minél gyorsabban az igazi nagyságát dugja belé tövig. Hoseok suttogva ismételni kezdte, hogy "nem bírom, nem bírom" vagy ezerszer, mígnem mindkét keze szabaddá vált és kioldozta nadrág õvét, gombját és sietve lerántott magáról mindent. Térdéig se csúszott le az alsója, már megemelte a V csipõjét, hogy belé hatoljon. Így is lett. Az énekes felsivított, miközben Hoseok is felcsapta a fejét az élvezettõl:
- Milyen kellemes vagy belûl - mondta neki ajkaiba harapva és mozogni kezdett.
Ameddig V karjai elértek, rendesebben lecsúsztatta szerelmérõl a nadrágot. Boldog volt, hogy most nem érzett fájdalmat. Az élvezettõl; Lábai maguktól emelkedtek egyre csak feljebb, az egyiket olyan magasra himbálta, hogy megérintette vele J-Hope vállát. Majd vissza akarta tenni õket az ágyra le talpát, de Hoseok belûl egy olyan pontot érintett meg, amitõl nem lett képes megmozdulni. Egy nagy és magas nyekkenés hagyott el a hangszálai jóvoltából az énekes szája. Hoseok rá nézet és sunyin mosolyogva egy csókot dobot a levegõbe:
- Megtaláltam~ Szeretnéd, hogy újra meglökjem? - mondta affektáló hangon. TaeHyung remegõ kezét szájához tette és lehunyta szemeit, felkészûlve:
- Csináld...
Megbökte hát neki újra azt a pontot és szíve óriásit dobbant. Hoseok sikeresen megismételte ezt háromszor, mire V könnyei kibuggyantak és elélvezett!
- S-Semmi baj! - vigyorgott J-Hope. TaeHyung nyöszörgött és átkarolta a fiút, maga felé húzva.
- Ahhh kis szerelmem - szisszent fel a rapper - Érzem, ahogy alul egyre jobban csak szorítasz. Teljesen összeszűkülsz - csókolták meg egymást, mire Hoseok is a elérte a csúcsot és elélvezett, ki sem húzva utána sem. V érezte magában szokatlanul hideget, de tudta jól már, hogy mi lehet, így nem törődött vele, helyette egy könnyû takarót magunkra terítette egyik kezével. - Hagy mozogjak még. Adj helyet magadban~~ - szólt a rapper, aki az elõbb ment el még is tele van energiája.


- Ti-Raram! Ti-Raram! Reszkess földön, fent a fán. Bárki lásson féljen tõlem, fusson-bújjon én elõlem! - érkezett haza JungKook nagy jó kedvel. Sorba ment a szobákon. Benyitott Suga szobájába, Jiminébe, majd J-Hopejé következett. Lenyomta a kilincset és teljesen benyitott:
- Hoseok hyung????... - Az említett sikítva, mint egy lány lejjebb húzódott párjához. - Miii van itt? - Vnek remek reflexei miatt, már a kilincs hangjára élesen elfordította a fejét és a takaróval takarta el magát.
- JungKook kölyköm, most ne legyél kíváncsi, jóó? Ami itt zajlik, az téged ne érdekeljen - dadogta Hoseok.
- TaeHyung az? - lépett hátrébb a maknae. V megmozdult neve kiejtésétõl és pusmogni kezdett:
- Kérlek. Kérlek JungKook, most zárd be az ajtót....
- Tudtam, hogy a szerelmesek szoktak csak járni egymás szüleihez - emelte fel a fejét, majd lassan becsukta maga után a bejáratot.
- V bocsánat - vett mély lélegzettet Hoseok - Nem zártam be az ajtót.
- Ümmmmmm - fordult vissza a kisebbik. Végig tapintott J-Hope kulcscsontján, miközben sóhajtót. - Nem tudom mi lesz....
- Mindenesetre... - emelte fel csipõét a rapper, hogy elváljon szerelmétõl. V kezét szája elé kapta, úgy nyögött fel utoljára.

- Ki barnult le a legjobban? - ért haza Suga, Rap Monsterrel végsõnek. Mutatta JungKooknak meg Jiminnek, hol fogta meg a nap igazán látványosan. - Magamra kellett volna írnom a naptejjel, hogy BTS és úgy barnulni le!!
- Mondtam, hogy legyél inkább árnyékban - mormogta Rap Monster. Lassan mindenki összenyûlt a nappaliba.
- Jin itt éget le egyszer - nyúlt Jimin az említett énekesnek a pólójába a nyaki részen keresztûl. A leader örömmel látta, hogy a két tag között nem történt maradandó heg, pedig azt hitte, mind a kettõ depresszió fog haza jönni, hísz Jin annyira sírt a telefonba.
- JungKook, valami baj van? - nézett Suga az előtte ülõ csöndes, megszeppent fiúra. V befogta a fûleit és félig elfordult a társaságtól pirultan, míg Hoseok nyelt egyet, felkapta volna a székre a lábait törökülésbe.
- Igazából semmi... - válaszolt nagy nehezen JungKook.
- Hyungnak elmondhatod! - állt fel szívre tett kézzel SeokJin. - Közelállunk egymáshoz. Nyugodtan keres, ha rosszul érzed magad - mondta Jin. Nem volt alaptalan. A hercegnõ régebben minden percét a maknaeval töltötte, fontosnak tartotta a fiút, és még tartja is, csak Jimin a képbe jött, az érdekes fürdõszobai szerelmi vallomásával. A csapat izmos énekes ilyesmire, a régebbi dolgokra nem is gondol. Az elejétõl kezdve szerelmes volt hercegnõbe. S most magának tarthatja a másikat.
- Köszönöm Jin hyung, tudom, hogy törődsz velem, de tényleg semmi - vakarta meg a fejét JungKook elpirulva. V fellélegezve visszafordult a többiekhez. Jimin a hercegnõ ruhájához nyúlt, hogy üljön vissza mellé.
- Hoseok is csöndbe van- húzta el a száját Suga és az asztalra csapta tenyereit, hogy megrémítse a hallgatagat - Mi történt?? - furdalta a kíváncsiság az oldalát.
- Nem tudok semmit! Azt se tudom, hogy mennyi kettõ meg kettõ!!! Vagy is...... - hadonászott J-Hope.
- Akkor beszéljünk másról! - szakította félbe Jimin, majd az elõbb szoros helyzetben lévõ barátjára kacsintott.
- Héééé Jimin!!! - csalódottan rogyott le Suga.
- Nyugi hyung. Mások magánéletében turkálni nem a legjobb szórakozás. Én se szoktam. Nem kell mindenrôl tudnod. Foglalkozz inkább magaddal. Adjak egy jó tanácsot? - mosolygott sunyin Jimin.
- Mit?
- Menj és verd ki magadnak - erre a mondatra a mellette ûlõ Jin fejbe csapta hátulról. Jimin röhögést elfojtva kuncogott az asztal felé hajolva.
- Igaza van.... - szólalt meg Rap Monster, ahogy oldalra lenézet Suga nadrágjára.
- Neeee hülyüljetek ennyire meg!!! - pirult el Suga, mire Jiminbõl kitört a nevetést, majd erre a hangra, páran szintén rákezdtek.
- Mit nézel neki?? Olyan kicsi, nem is látod! - fogta hasát a heccelõs kedvében lévõ.
- Honnét tudod!? Láttad? - kérdezte Jin halál komoly tekintettel.
- Nyugi SeokJin, neked van a legnagyobb! - ütött párja vállaira. Annyira hangos és jóizû volt a nevetése, hogy a többiek se tudták visszatartani, a végén már Suga se, értette õ a poént, még ha túl jimines is volt.

Utolsó részt olvashattátok!
Folytatás rajtatok múlik, lásd elôzô bejegyzés >,<

14 megjegyzés:

  1. Én nagyon imádtam végig és nagyon örülnék ha folytatnád!:DD Nagyon tetszik ahogy írsz!:))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örűlnék ha tovább irnád sok fanfiction olvasok de ez ott van a legjobbak között és ráadásul a kedvenc bandám.

    VálaszTörlés
  3. Lécci folytasd nagyon jó!!!

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Nagyon jó az, egyik kedvencem. Örülnék neki, ha folytatnád.:)

    VálaszTörlés
  5. Szia
    Kérlek folytasd,mert nagyon jól írsz nagyon tetszik amit csinálsz ügyes vagy
    Kérlek szépen fogytasd ! :)

    VálaszTörlés
  6. Szia ^o^
    Én nagyon szeretném ha folytatnád, olyan jókat mosolyogtam egy egy résznél hogy a nővéremék már azt se tudták min nevetek csak röhögtek velem a hülyeségemen XD Nekem nagyon tetszett Jin rendmániája meg Hoseok (pocok) viccei és ahogy féltékenykedett :) Nagyon várom a folytatást <3

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Hát ez.... valami eszméletlen. A történet, ahogy kitaláltad, a humorod s ennek tetejébe a kedvenc bandámról, nem mellesleg yaoi, ami életem értelme, hát beszarás. Elképesztő, hogy mennyire tetszik nekem ez a történet, nagyon a szvemhez nőtt. Ha nem találtam volna rá, akkor sok dologgal lennék kevesebb, mint most. Miközben olvastam, együtt nevettem velük, sírtam, és együtt dobbant a szívem az övékkel. Kérlek szépen, könörgöm folytasd, mert nem tudom mit fogok csinálni, ha ez a csodás történet nem lesz folytatva! Szóval kérlek szépen, tedd meg.:) Mivel csak most találtam rá a blogodra, boldog szülinapot kívánok neked utólag! Sok sikert a ficik írásához, és mi nhamarabb váro ennek is a foly.köv-jét!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meghatódtam :') Hajnalkor ilyen szép üzenetet hagyni nekem délutánra :D Jó haza jönni a suliból! >o<
      Folytatás lesz, ha a fiúk is comebackelnek :))

      Törlés
    2. Szupiiii! Köszi, már nagyon várom!!! :D

      Törlés
  8. Mikor lesz folytatás? Úristen, legalább annyira várom, hogy tovább írd, mint a Boy In Luv videóklippjét vártam... siess, pls.. :)

    VálaszTörlés
  9. Unnie... Ha már én kérem (wudu), akkor kötelességed folytatni :3

    VálaszTörlés
  10. imádom imádom imdáom és örökké imádni fogom <3 egyszerűen ha most ránéznél FB adatlapomra meglátnád hogy csak a teirásaidból kielemt részletek aranyköpések vicces részek és édeségekkel van tele <3 már mindenkit az örületbe kergetek mert csak erről beszélek *o* <3 imádoooooooom...mindenkit...de ha JImin mégegyszer beszól az én drágámnak olyat kap hogy nem rakja zsebre :P még sok sok folytatást

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohhh így már értem :D
      Tudod, a blogger megmutatja nekem, hogy az olvasók hogyan talál ide. S én meg nézem, hogy idézeteket írnak be a googleba O.O Nagyon furcsálltam, de így már érthetô :D Akkor ezek szerint jól szórakozol :) Szívesen megnézném az adatlapod :D Megtudsz találni engem?
      Továbbá ha tényleg ennyire tetszik, akkor a folytatások garantálják a szórakozásod :'D De vigyázz a szemedre! :)
      Kíváncsi leszek a reakciódra, mikor utoléred a fici haladását (most 31. rész), mert lesz bőven Jimin és SUGA "harc". (Ehh most asszem nagyon folytatásra biztattalak... De ne erőltesd meg magad!)
      Jó szórakozást továbbra is!

      Törlés