2013. augusztus 5., hétfő

15 BTS: Ketten

Boracayi repülőtér.
Jimin arcán egy fekete maszk ékeskedett, hogy a rajongóknak ne legyen túl felismerhetõ, plusz a kék, szeme alatti sebe miatt. Jin is feltûnés nélkül, öltözékével beolvadt a tömegbe. Szorosan egymás mellett haladtak.


- Hercegnõ - szólalt meg Jimin a taxiban, mikor már félúton voltak. Lejjebb húzta a fekete anyagot arcán - Látszik, hogy aggódóan nézel. Ne figyeld a maszkomat, se ami alatta van. Azaz az ajkaimat bár mikor figyelheted! - nevetett fel és szerelme combjaira emelte kezét - Csak a folttal ne törődj.
- Még, hogy ne törődjek!???.... Lehetetlen...
- Akkor próbálj ne olyan szomorúan nézni rám! - csipett bele párja láb részébe enyhén. Szeretné, hogy a másik szótfogadjon neki. Jin megragadta fiatal párja kezét:
- É-Értettem....
Boracayban, Philippines szigetén az angol és a tapagalog (filippínó) a hivatalos nyelv. Így nyugodtan szólhatnak egymáshoz anyanyelvûkön. Kicsi az esélye, hogy más is megérti.
Jiminék elégedetten érkeztek meg a szállodához. Közvetlen tengerparti, földszintes faházak várták õket, mik fel voltak a talajról emelve, a víz és homok miatt. Két oldalt lépcsõ vezetett a bejárathoz.
Belülről nem volt nagy. Elõszõr a francia ágyat lehetett észrevenni, minek két oldalán kis éjjeli szekrény volt. Ezt a helyiséget egy fal választotta el a konyhától, hol a hûtõ és a tûzhely tanyázott. Végül egy lak barna ajtó mögött a tágas fürdõszobára találtak.
Remek állapotú, tiszta, rendezett, kényelmes és nincsenek közel a többi turista lakta faházak. Hamarabb érik el a tengert, mint egy másik emberi lelket. A víz habjai fogják felfogni Jin éjszakai nyögéseit. S Jimin jól tudta ezt, mivel hercegnõ a repülőjegyet, õ meg a szállást intézte.
- Imádom - feküdt el a fiatal énekes kinyújtózkodva az ágyon. Hosszú lélegzettet vett, ahogy végig nézett a megágyazott fekhelyén, majd Jint tetõtõl-talpig felmérte, ahogy csomagolt ki. Mélyen hallgatni kezdett és perverz gondolatok támadtak és gyülekeztek benne. - SeokJin... Ha ide jönnél... még imádni valóbb lenne itt heverni - suttogta, de a hercegnõ mintha nem is hallotta volna. Tovább túrt a bőröndökbe, míg nem a keze ügyébe került valami:
- Jimin... Ez? - állt fel egy karkötõvel, mit párja hagyott el az nap éjszaka. Oda sétált szerelméhez, aki hason feküdt a vánkosok közé süppedve.
Jin ahogy felguggolt az ágyra a másik azonnal karjához kapott és ledöntötte, hogy fölé hajoljon. Hercegnõt annyira váratlanul érte, hogy hátra dőlése közben véletlenûl hozzá ért szerelme szeme alatti sebéhez. Jimin elkapta fejét és felszisszent.
- Hiiiiii bocsánat!!! Nem akartam... - rántotta szája elé kezeit és fel akart ülni ijedtében, de párja nem hagyta. Jimin lefogta hercegnõje vállait, hogy maga alatt tartsa, miközben szemeit törülgette.
- Semmi. Én voltam a meggondolatlan - kuncogott fel és Jin szemeibe nézett. Az énekes érezte, hogy nem akarják õt innen elengedni. Beletörődött, majd felnyújtotta a kezében lévõ karkötőt:
- Ez a tied. Mi legyen vele? - Jimin magához vette és felismerte, hogy ezt hagyta el direkt a rabláskor. Eddig Jin őrizte neki? Milyen aranyos, gondolta, ahogy az ékszert nézegette.
- Tegyük el.
- Add, elteszem akkor - kérte vissza Jin, mire a fiatalabb elhajította azt az ajtó irányába. A hercegnõ érthetetlenül nézett utána.
- Majd késõbb - nyögte Jimin, ahogy feljebb mászott ránehezülve szerelmére. Végig simított az arcán, majd akaratosan megcsókolta. Jin nem viszonozta, csak elpirult. - Túl korai lenne átadnod magad?... - dugta át a nyelvét és kikapcsolta SeokJin nadrág övét. - Akkor menjünk fürdeni...
A tengerpart nagyon hosszan nyúlik el. Az emberek sehol sincsenek sokan, mert szét tudnak szóródni. A két kikapcsolódó idol megízlelték a tenger sós zamatát. Hol az egyik, hol a másik akarta jobban kiinni a temérdek folyadékot. Nevettek egymáson, ha nem éppen a szemûkbe ment a mardosó agyag.
- Ahh kezdi csípni a sebemet - motyogta összeszorított fogai közt Jimin, ahogy érezte a fájdalmát. Hercegnõ oda sietett hozzá, mielõtt a sarkukban lévõ nagy hullám eléri õket. Átölelte szerelmét védelmezõen. Kisodrottak egy kicsikét és Jimin a lábujjhegyével megtudta érinteni az alattuk lévõ homokréteget, majd teljesen talpára állt. A gyengébb meztelen felsõ testet magához szorította. Nem tudta visszafogni magát és elkezdett hercegnõje hátán lefelé simítani, miközben a nyakába lehelt. Ajkaival érintgetni kezdte a selymes bõrt. Akaratos és forró vágyaitól fel-fel szisszent, nyögött. Egyik kezével kényeztetni kezdte Jint a mellbimbóinál, aki felhajtotta fejét. Ezzel Jimin nem tudott ellent állni, hogy ne nyaljon fel rajta végig:
- Sós vagy - suttogta. A fiatal énekest feltûnõen nem érdekelte a körülöttük lévõ emberek. Viszont SeokJint igen. A strandolok nem figyelték kettőjüket, de bármikor rájuk nézhetnek és Jin akár hogy is, nem szeretne feltûnõ lenni. Amit most Jimin csinál nem illik. Attól még, hogy más országba vannak, a kultúrájukat meg kell õrizni. Jin alapból azt hitte, hogy azért jöttek be a vízbe, hogy csillapítson magán a vadóc énekes. Úgy látszik nem sikerült neki.... Egy félmosoly húzódott Jin száján, majd kibújt párja szorításából és beljebb úszott egy-két kézhajtással.
- Pihenj!... Feküdj fel a vízre! - mondta törődés telien Jin és mély levegõ vétellel felemelte lábait. A hullámok fodrain maradt lebegve.
- Nem tehetek magamról... - eszmélt fel Jimin, hogy milyen illetlenséget mûvelt itt egy közhelyen... Nagy levegõt vett és követte hercegnõ példáját, hogy kikapcsolja magát.
Boracayban nincsenek nevezettségek, azaz nem igazán. Ide kifejezetten nyaralni, fürdeni, napozni, szórakozni járnak az utazok. Ezért nincs írott tervûk Jiminéknek. A lustulást és a folyamatos étterembe járást meg lehet unni. Ami az evést illeti, Jin olyan keveset fogyasztott, hogy párja talán a háromszorosát. Jimin aggódni kezdett és az okáért kutatott. Amit még lehet SeokJin se tudott. Mindenesetre a hercegnõ öt-hat nap után nem más által elkészített ételt szeretne, hanem õ főzzön szerelmének... Az utóbbi idõben ezt a vágyát táplálgatja, ha magát nem is. Meg szeretné kérdezni Jimint, hogy mit szól az ötlethez, de.... mindig elszáll a bátorsága. Azt gondolta, majd szeretkezés közben, hísz akkor mindig bátrabbak a cselekedetei, végül meg egyszer se merte. Otthon a többi tagnak már főzött négyszer-hatszor, de az nem volt ínyükre való, sok kritikát kapott. Ezért is fél annyira. Jiminnek egyedûl más főzni. Elgondolja ezerszer, hogy mit fog és hogy, de gyakorlatilag hozzá se mer kezdeni. Jiminnel kell elmennie vásárolni, hogy még is mit szeretne enni. Nem magának szeretné készíteni.
Legtöbbször ez a gondolat menet zajlik benne. Mikor meg nem, akkor Jimin alatt lehet. Éjszakánként direkt elfelejti, hogy nyugodtabban legyen párjával és jól aludjon. Teljes mértékben megszerette a szexet, mivel azzal rendesen ki tud fáradni. Ô szokta Jimint éjszaka a haladásra jobban biztatni.
- Fáradt vagy? - kapkodta levegõjét Jin. A fiatal énekes feltápászkodott és álmos tekintettel végig simított szerelme meztelen testén, ami napról-napra még vadabban kíván.  Egy nagyot felásított és, mint aki eszméletét vesztette ráesett az alatta lévõre. - É-Értettem a választ... - sziszegett Jin és beletúrt a másik fekete fürtjeibe. Úgy látszik, itt a mai menetnek a vége, pedig a hercegnõ még nem fáradt.
- Szeretlek, ezért most megengeded, hogy rajtad aludjak.
- Mintha nem azt csinálnád minden nap - nyújtotta ki lábait Jin és felnézet a plafonra. Próbált álomba zuhanni, de gondolatai nem engedték. - Jimin, én rosszul főzök?
- Főzés? Hogy jön ez ide? Éhes vagy?? Mondtam, hogy egyél többet vacsoránál!
- Nem vagyok éhes. Másról van szó...
- Mond hercegnõ, mielõtt elalszok - lábaival lefordult szerelmérõl, hogy megnézze az órát, ami már hajnali kettõt hagyta el, pár perccel. Jin idõzítetten, összeszedte gondolatait:
- Szeretnék főzni. Itt... Neked... Csak úgy próbából! De nem tudom, tetszik-e neked az ötlet....
- Te főzöl? Nekem? De jól hangzik!!!
- Hogy jól?.... De hiszen a múltkor a kosztomra azt mondtátok rémes, csak azért ettétek meg, mert éhesek voltatok!... - szomorodott el Jin, ahogy visszagondolt. Jimin erre felkacagott:
- Csak összebeszéltünk!!! Komolyan vetted?? Ez azért van mert te nem kóstoltad meg, nem hogy egyél egy egész tányérral! Pedig isteni volt!!
- Az ember saját főztjétől elhízik!
- SeokJin. Ha holnaptól lesz egy olyan mondás, hogy a szextõl lesántulsz, akkor többé nem fekszel le velem? - nézett fel fél szemmel párjára, aki hallgatottan megköszörülte a torkát. Mélyen magában tudta, hogy Jiminnek igaza van... A fiatal énekes sóhajtott egyet és Jin fölé emelkedett és a homlokára egy 'jó éjt' csókot adott. Majd elterült mellette. - Főzz nekem.
Jin elmosolyodott szerelmén. Közelebb bújt hozzá. Jimin akár mennyire holt fáradt volt, átölelte a másikat.
Holnap reggel beköszönthetnek a piac térre. Paprika, paradicsom, hús, fûszerek és készülhet a kimchi!

3 megjegyzés: