2013. augusztus 21., szerda

17 *Merengés* {Teen Top}

Köz tud, hogy a tagok közül senki se tudd fõzzni. Ezért járnak étkezdékbe vagy rendelnek. Ezen  nyáron sokadjára mennek ugyan oda. Egy nagy út a lejtõn. Az egyik oldala erdõ a másik pedig kis családi házak tömegének a helye. Viszonylag csöndes. Ez a külváros. Igazán kül. A gyárak éppen a másik irányba találhatóak. Itt egy helyen járnak az autók és a gyalogosok is. Tehát nincs járda.
A fák mellett egymás után haladtak el a srácok. Az éhes menetet Ricky vezette, majd közvetlen utána nagy lépésekkel Chunji, akinek Lee Joe szerette volna megérinteni kezét, ezért próbálta felvenni a másik tempóját. ChangJo se akart lemaradni CAP mögött, nem úgy, mint Niel. A hátul ballagó énekes elmerengve nézegette a körülötte lévõ dolgokat. Nem volt kedve megszólalni, beszélgetni a többi hangoskodóval. Csendben tette egymás után a lábát. Csoda, hogy nem botlott el, pedig nagyon nem volt jelen. A saját világában járt gondolatairól gondolataira. Igazán szokatlan tõle, fõleg akkor, mikor mind a hatan együtt vannak. CAPnek se kellett kétszer hátra fordulnia, hogy észrevegye a fiú furcsa viselkedését:
- Mi bánt? - motyogta suttogva a leader, ahogy Nielhez ért. Nem érkezett válasz. A fiú nagyon el van merengve. - Héé... - mosolyogva húzta magához a vállánál megragadva.
- MinSoo? - nézet fel valahára Niel. A leader nem ismételte meg elsõ kérdését. Csak tovább kísérte a másikat. Egészen el az étteremig.
- Marha húst kérek marhával - hangzott a szokásos rendelés.
Nagy asztal a nagy társaságnak, nagy hangulattal.
L.Joe még a tormás szószt is maga elé húzta, mikor letették a felszolgálok az asztalra. Kanalazni kezdte, igazán jól esett éhes gyomrának.
- ByungHun hyung az arcodon.... - pirult el Ricky mutatva magán, hogy hol van hyungának fehér foltja a szájánál. Ki nem gondol ilyenkor rosszra? ChangJo zavarba jött és elmosolyodott, CAP meg könnyesen nevetve elfordult:
- Chunji rosszul végzed a dolgod?
- Heee? - mutatott magára, majd a vicc tárgyára, L.Joera nézett, maga mellett.- Oh! Értem! - mosolyodott el, ahogy észrevette, világosság termett fejébe. Felvett egy szalvétát és szépen, egy húzással leszedte a párja szája szélérõl.
- Büszke lehet magára a torma, hogy ilyen jó komikus! - nézet L.Joe szúrósan a többiekre, akik jóizûen nevettek. - Gyerekek! A banán evés is perverzség?
- Az finomság!!! - szólt Ricky. Lee Joe ránézet, majd az elmerengett Nielre. Nem tudta, hogy mi van vele most. Nem beszél, se nem nevet a többiekkel. Múltkor, csillag lesésnél pedig nem volt ilyen. Mi történhetett? Valami van, amirõl nem tudd?


Niel POV

Ennél a zöldes szinû asztalnál ülünk mindig. Viccelõdûnk, eszûnk. Ki is találta ezt az éttermet? Nem is emlékszem. Chunji? Mindegy igazából.... Eléggé kivûl állónak érzem magam. Én vagyok az egyetlen a Teen Topból, aki nem szeret mindig étkezdébe hagyni a pénzét? Kéne tennem valamit. CAP is egyre többet eszik. Csak nézzek rajta. S még jobban ámulok, mikor alvás közben kezd korogni a hasa. Nem is tudja, de én rossz alvó vagyok. Korán kellek, csak úgy alapból. CAP magához ölel, így nem szívesen mozdulok meg. Ôt figyelem, ahogy olyan szorosan van mellettem. Olykor-olykor korog a hasa. Mikor betévedek hozzá a fürdőbe, hogy százszor rászóljak, hogy ne folyassa a csapvizet, ha fogat moss. Akkor is.... Néha-néha korog a hasa. Ha tehetné minden percben enne. De a hűtő üres. Nem egy nagy élelem raktár.
Ha akarnánk, tudnák ezen változtatni. Hogy ne kelljen több kilométereket jönni evéshez. Rendelésnél meg várni. Ott az is baj, mikor olyan lassan hozzák ki, hogy kihûl. Úgy meg nem szeretem. Nem is szívesen akarom, hogy minden futár tudja,  hol lakik a Teen Top.
Van otthon egy fekete színû gáztűzhelyünk. Fantasztikusan működik ugyan úgy, hísz alig van használva. Chunji, ChangJo meg aki még szokott kakaót, forrócsokit inni, az szokta használni a tej forrasztásának. Vagy épp Chunji dől rá, miközben suttyomban kedve támad ölelkezni egyet L.Joeval... Tiszta poén, de eltekintem. Nem akarok ezzel törődni, hol, mikor falják fel egymást. Nem akarok figyelni hyungra, fõleg miután úgy hûlyeségébõl lesmárolt. Óvakodni kell egy ilyen  kétszinû alaktól. Tudnám, mit lát Chunji benne? Tudnám....
ChanHee hyung miért nem tudd fõzzni? Tényleg! Miért nem? Ha megtanulna, sokkal jobb lenne!!!

Niel's POV End

Másnap reggel CAP szabad karokkal nyújtózkodott ki. Végig húzta kezét a gyűrött lepedõn. Arrébb tolta a másik párnát, mi arcához tapadt. Szemeivel álmosan hunyorogni kezdett, majd pislogni. Saját hajába túrt és mormogás szerû hanggal ejtette ki szerelme nevét, akivel este lefeküdt. Hanyatt fordult, majd begörnyedt háttal felült. Körül nézet, miközben dörzsölte arcát. Általában mindig mellette marad Niel az ágyban, ameddig fel nem ébred. De most még a szobában sincs. Meglepte, de egy kicsit kezdett aggódni. Dehogy. Biztos a saját szobájában van az énekes vagy valahol a házban. Felállt a párnák közül és felvette a leghamarabb kezébe kerülő felsõ és alsó ruha darabot, hogy kimenjen legalább azt megnézni, mi van a többiekkel. Mellékesen az órát se nézte még meg.
- Jó reggelt, hyung. Bár már dél van - ment át a nappalin Ricky.
- Dél? A többiek?
- ChangJo nincs itthon meg Chunjit láttam még L.Joe szobájába bemenni... Mást nem. Niel? - guggolt fel a kanapéra a tizenéves.
- Furcsállnád, ha azt mondanám, hogy nem láttam?
- He?? - nézet fel zavarodva - Hogy-hogy?? Furcsállom! Szobájába sincs? - állt fel Ricky és elsétált az említett ajtójához. Kopogott kettõt-hármat, majd bekiabált, de nem érkezett válasz. CAP ment oda és kilincset lenyomva benyitott:
- Nincsen itthon?...
- Nem értem. ChangJoval nem mehetett, õ egyedûl ment el. Lehet, megint történt valami?
- Szó nélkül elment. Már megint..... - vette elõ CAP a telefonját és megkereste Niel számát , hogy felhívja. - Hihetetlen, hogy mikre képes - tette a füléhez a kicsörgő mobil készûléket és várta, hogy felvegye a kiszámíthatatlanság kiszámíthatatlansága.
- MinSoo? - állt le a telefon bugás és Niel hangja hallatszott meg benne.
- Csak egy apró kérdés; Milyen érzés felszívódni??
- Most nem érek rá. Leteszem - mondta válasz helyett Niel és kinyomta. CAP felhúzta a szemöldökét és megrázta a fejét, nem érti a másikat.
- Hova szambázott el??? - kérdezte Ricky.
- Azt nem mondta - tette zsebére a telefont maga elé bámulva - Csak azt, hogy nem ér rá..... Nem ér rám!??
- Az nem jó jel - szisszent fel a visual maknae és megfogta a leader vállát megveregetve.
- Nem leszek hülye, nem hívogatom... Lee Joe nem tudd valamit róla?? - ment a kis rapper szobájához, hogy megkérdezze. Remélte a leader, most nem volt veszekedés, mint a múltkor.
- Byung hyung, itt vagy? - kiabált be az ajtón keresztûl Ricky, aki a vezetõt követte.
- Mi kéne? - hangzott vissza, azzal a komor, "hagyjatok békén" hanggal.
- Nielt nem láttad? - kérdezte CAP.
- Niel? Itt van! Ugye Chunji?
- Most jön be a kapun - szólt a másik hang - Látjuk az ablakból!

1 megjegyzés: