2013. augusztus 20., kedd

16 *Hányat láttál?* {Teen Top}

Lee ByungHun a fürdőszoba ajtajának támaszkodva várta, hogy Chunji kijöjjön.
- Légyszíves siess - dörzsölte meg a csuklóját. L.Joe már pizsama ként tekintet nadrágba volt és egy színben hozzá illõ trikóban. Sokadszorra kérte meg párját, hogy igyekezzen.
- Pár pillanat - hallatszott a felelet, majd kis idõ múltán tényleg kijött felöltözve, vizes hajjal. - Valami probléma van ByungHun?
- Gyere!!! - fogta meg a kezét és villám gyorsasággal sietettet a fiút a szobájába. - Ide!!! - rántotta el a függönyt és ablakának mind a két szárnyát kitárta. Annyira kihajolt, hogy a lábai felemelkedtek. Párat rúgott a levegõbe kuncogva, mint egy hintázó gyerek, miközben az eget kémlelte.
- Mi van veled?... Már este tizenegy is elmúlt - ment oda mellé az énekes.
- Olyan buta vagy, Chunji! Buta Chunji! - mondogatta kuncogva. Majd felmutatott ujjával a magasba - Hullócsillag zápor lesz!!!
- Jól mondja Lee Joe hyung - szólalt meg a szomszéd ablakból könyökölve Ricky.
- Mit keresel ChangJo szobájába? - hajolt ki a rapper mellett Chunj is.
- Csillagokat! - mosolygott - Ez a Perseidák meteorjainak az idõszaka.
- És én ezt várom mindig nyáron - nézte az eget L.Joe és párjára dõlt. - Tudnám miért itt kellett neked is kidugni a fejed. Szerelmeskedni akartam Chunjival.
- Ehhhhh... Akkor... Legfeljebb majd egy pillanatra sem veszem le a tekintetem az égrõl! Nincs kedvem kimenni valahova. Egyedül végkép nem. A ház itt van a város fényeinek leginkább háttal. Kevesebb a fény szennyezés - pont erre a szóra ChangJo felgyújtotta villanyait a szobában - Kapcsold leeeee! - fordult hátra. A maknae ijedten eleget tett az utasításnak, majd Ricky mellé ment. Csöndesen õ is elkezdett bámészkodni a fényes, pöttyös égen. Mindketten felfelé néztek, miközben Chunji átkarolta szerelmét és nyakába bújt:
- Keressünk kívánság forrásokat - suttogta L.Joenak, aki bólintott.
- Eeeeeeeee Alig van! - törte meg a csendet Niel. A szobája nyílásán tette ki éppen egyik lábát.
- Mégis mi az ördögöt csinálsz??? - kiáltott L.Joe.
- Most meg mi van!?? Csak kiülök. MinSoo fog engem - mutatott a derekán lévõ kezekre.
- Igyekszem. De úgy sem eshetsz nagyott az elsõ emeletrõl - nevetett lenézve CAP.
- Ehehehe kösz - nézet rá Niel szintén mosolyogva. Majd a leader bólintott egyet, hogy nyugodtan nézze fent a csillagokat, õ tartani fogja õt.
- Mindenki itt van? - hajolt ki jobban ChangJo.
- I-Igen, ezért csak felfelé szabad nézni. Nem akarok olyan dolognak a szemtanúja lenni. Bár CAP hyungékat láttam egyszer csókolódzni.... - nyelt egyet Ricky. - Sõt még L.Joet és Nielt is együtt... - suttogta.
- Hogy kiket???? - lepõdõtt meg ChangJo.
- Pszt.... Semmi - rebbent meg a szeme a másik fiatalnak.

- Látott már valaki? - kérdezte Niel.
- 0-át!
- Pontosan 0-át!
- Nagy a fényszennyezés - hangzottak a válaszok a többiektõl.
- Biztos lesz! Muszáj lennie legalább egynek! - szólalt meg L.Joe. Nyáron ez a kedvenc idõtöltése. Hamarosan másnap és õ eddig egyet sem látott. Kezd lassan lelankadni a kedve. Lassacskán szomorúvá válik.
- Egyetértek veled ByungHun - pusmogta Chunji és megfogta szerelme kezét. Akinek a szemébe látszottak a csillagok, annyira figyelte õket. Ô is épp fel akart nézni az égre, mikor CAP hangosan elkiáltotta magát:
- OHH Láttam!!!
- Hééé!!! El ne ejts!!! - ugrott Niel a leader nyakába félelmébõl.
- Én is láttam! - pislogott L.Joe boldogan.
- Lefelé hullót. Olyan volt, mintha egy gyümölcs esett volna le a fáról - mondta a leader - Szép csíkja volt.
- Csak ti ketten láttátok - közölte Ricky.
- Aishhhh miért nem láthattam veled!!?? Miért megint L.Joe? - mérgelõdõtt Niel, miközben behunyt szemekkel CAP nyakába dörgölődött.
- Figyelem zavaros vagy! - gonoszkodott vele szokása szerint ByungHun.
- A hullócsillagok egy másodperc erejéig élnek. Mire mondanám, az már eltűnik. Az ilyesmi az egyszemélyes kaland. Egyszemélyes szórakozás.
Negyven-ötven perc múlva Niel is meglátta évének elsõ hullócsillagát. Elégedetten ásított, majd bemászott lassan vissza a szobájába.
- Ennyi volt? - suttogta CAP. Az énekes bólintott, álmosan megtörülte szemét és az ágyra bökte ujját, hogy most már lefeküdhetnek aludni.
Ricky már az ablakban könyökölve elbóbiskolt. Leereszkedett térdeire, majd leült, a falat támasztva. ChangJo segített neki fekhelyre kerülni.
- Chunji.... Én fen szeretnék lenni világosodásig is. De ha te....
- A-A. Maradjunk. Jó így. A többiek elhúzták a csíkot. Ketten vagyunk - emelte meg egy kicsit L.Joet dülöngélve, játszadozva. - Hányat láttál? - kérdezte, mire a kis rapper egy kettest mutatott ujjaival. - Akkor figyeljük õket. Én még mindig nullát. Tényleg nagy a fényszennyezés.
- Chunji.... Köszönöm.
- Mit?
- Ohhhh három! - mutatott hirtelen az égre. Szemeit behunyta és kezeit leeresztette. Kívánt egyet, harmadjára is ugyan azt. Chunji igazán meg akarta kérdezni párját, mit szeretne a csillagoktól, de jól tudta, L.Joe nem fogja elárulni.


1 megjegyzés: